Gezondheid

Een voetbal feest werd gehouden in Stavropol Rusland Dag

“Na twee dagen is de start van de world Cup en wij geloven in de overwinning juichen voor ons, steun ons, Rusland – vooruit!”, – drong er bij de inwoners van zijn geboortestad-speler. Jonge burgers van Rusland

Vooral belangrijk deze dag was voor 800 jonge stavropoltsev, net als veel 14-jaar-oude bewoners van de provincie op dinsdag voor de eerste keer ontvangen paspoorten. “Dit Museum herinnert over de duizendjarige geschiedenis van Rusland. Feliciteerde de bewoners van de stad voetballer Ilja Kutepov. Het centrum van Stavropol, Rusland-Dag is uitgegroeid tot een grote Speeltuin, het belangrijkste thema van het evenement was de komende wereld kampioenschap voetbal van 2018. Over hoe ons land gemaakt een land, verdedigd, nieuw leven ingeblazen na oorlogen en rampen. De dag van Rusland in Stavropol vieren tot in de avond – in de tweede helft van de dag in de stad eert de beste vrijwilligers in de regionale hoofdstad in de avond op het Centrale plein openlucht bioscoop, die zal te zien zijn de meest interessante russische films, het festival wordt afgesloten met vuurwerk. Hun jurken voor de catwalk meisjes was versierd met de symbolen van het kampioenschap en de deelnemende landen, toonde aan kennis van formele en informele voetbal voorwaarden. Het voetbal thema was gewijd aan de jeugd en de schoonheid wedstrijd, de deelnemers waren studenten van de onderwijsinstellingen van de stad. van het Komende evenement, de jonge voetballers uitzien, zullen ze in staat zijn om games live – eerder, de overheid van het grondgebied werd bekroond met voetbal coach van Stavropol tickets voor de wedstrijden die plaatsvinden in Rostov-on-don. Onder de deelnemers verschenen op het toneel en een 23-jarige student Hoeraira zei, kwam ze naar Stavropol van Nigeria. STAVROPOL, 12 juni. En elke generatie was een reactie op het vaderland groeide en bloeide. “Computer games hou ik van, daar is het mogelijk om te voelen als een speler van een groot toernooi, maar live, natuurlijk, om voetbal te kijken meer interessant,” zei de 13-jarige Elia. Soms zijn de taken moeilijk waren, dus een van de deelnemers uit de tweede keer raadt het al, de populaire naam “gele kaart” – de gele kaart. Vierkant draaide enkele voetbal-toernooien meegedaan voor de overwinning in mini – voetbal, iemand zou kunnen proberen hun hand op de tafel voetbal, en de jongeren werden aangetrokken door de tent met de gevestigde schermen – het was mogelijk om te spelen cyberpatrol. “Natuurlijk, in de championship ik je wroeten voor mijn land, Rusland, ik denk dat het team heeft een goede kans om zich te tonen. Voor de vakantie werden de bewoners verteld over de geschiedenis van het voetbal en de world Cup op de ontwikkeling van het voetbal in ons land. /TASS/. 23 juni ben ik gaan kijken naar de wedstrijd tussen Zuid-Korea en Mexico, is het interessant om te zien son Heung-min, die speelt in de club “Tottenham” en de andere sterren,” zei de 12-jarige Konstantin Kravchenko. Studenten streden in kennis van de regels van het voetbal, jonge atleten toonden beheersing van de bal, en de inwoners van de stad feliciteerde boer, een lid van het nationale team van Rusland op het gebied van voetbal Ilja Kutepov, de correspondent van TASS. Samen met de bewoners van de regionale hoofdstad zong het russische volkslied, samen zongen over 5 duizend mensen zijn, volgens de organisatoren. Vandaag heeft u een paspoort te krijgen, en deze verantwoordelijkheid op zich nemen voor de toekomst van Rusland,” – zei Vladimirov voordat de service van documenten 38 jongeren in Stavropol. Ondersteuning van Rusland en Nigeria

De leerlingen van sport op school ‘Leren bal” Roman Pavlyuchenko toonde bij de viering van het beheersen van de bal – het houden van, het passeren van de bal, schijnbewegingen, enz. Nu de leerling van de Stavropol voetbal met de nationale ploeg in de voorbereiding voor de start van de world Cup, dus hij kon niet komen, maar stuurde een video. In Stavropol, de documenten werden overhandigd door de Gouverneur van de regio Vladimir Vladimirov, de ceremonie werd gehouden in het Museum en de tentoonstelling complex “Rusland – mijn verhaal”, de persdienst van het hoofd regio. In Nigeria, de ondersteuning van het team op dezelfde manier als in Rusland – tv te kijken, te bespreken, te ondersteunen,” zei de student. Het nationale team van dit land neemt Stavropol Krai, training basis is gelegen in Essentuki. “Ik ben zeker van plan om te kijken naar de world series, wroeten voor hun spelers. In de Dag van Rusland de bewoners van Stavropol verzameld in het historische deel van de stad op castle hill.