Buitenland

De russische Ambassadeur bij de verenigde staten: Rusland volgt de internationale normen en niet hun wil niet opleggen

Rusland als een verantwoordelijk deelnemer van het internationale leven, is het niet haar wil kan opleggen, waarden en volgt wereldwijd aanvaarde normen. Onze landen kunnen veel doen aan het verbeteren van de internationale vrede en veiligheid,” aldus Antonov. “We worden allemaal geconfronteerd met vergelijkbare uitdagingen, die kunnen reageren veel effectiever door samen handelen. We konden, ondanks de moeilijke buitenlands beleid en de buitenlandse economische omstandigheden, de duurzame ontwikkeling van ons land en de omstandigheden creëren voor een gestage vooruitgang,” – zei de Ambassadeur. “Rusland heeft overweg met vele uitdagingen. “Ik hoop dat iedereen die naar Rusland komen, ontvangt onvergetelijke indrukken niet alleen in dit toernooi, maar ook van de ervaring van onze rijke cultuur, geschiedenis en natuurlijke attracties”, -, concludeerde de diplomaat. De russische kant klaar bent voor een dergelijke werken”, zeker in het hoofd van de diplomatieke missie. Dit, volgens hem, “de veiligheid van onze grenzen en het creëren van gunstige externe omstandigheden voor de oplossing van de dringende taken van de interne ontwikkeling.”

In zijn toespraak de Antonov zei dat 12 juni – “dit is de datum dat het begin markeert van een fundamentele verandering”, wanneer het land “had met het vinden van hun eigen pad naar het bouwen van een nieuwe politieke en economische systeem”. Volgens Antonov, het is opmerkelijk dat, “volgens de Internationale Federatie van voetbal supporters van de Verenigde Staten leidt in het aantal aangekochte tickets voor het kampioenschap onder buitenlanders”. “Zoals herhaaldelijk benadrukt door de President van Rusland Vladimir Poetin, die ons land staat open voor dialoog over alle onderwerpen van de mondiale veiligheid, klaar voor een constructief en gelijkwaardig partnerschap omwille van de harmonie, de vrede en de vooruitgang op de planeet,” aldus Antonov. Antonov ook opgemerkt dat de verenigde staten en Rusland kunnen veel doen aan het verbeteren van de internationale vrede en veiligheid, samenwerking tussen de beide landen beter te kunnen inspelen op vergelijkbare uitdagingen. De aanpak van de gasten, hij zei dat Rusland begint het wereld kampioenschap voetbal. Hij merkte ook op dat Moskou ‘ s doelstelling is “zeer duidelijk”. Zie ook

Antonov is van mening dat het beleid niet in staat zijn om de invloed op de culturele relaties van de VS en Rusland

Het voormalige hoofd van het Pentagon verzocht Rusland en de Verenigde Staten om in dialoog te gaan over de strategische stabiliteit

Antonov is van mening dat de problemen van Rusland en de Verenigde Staten mondiale uitdagingen nodig heeft om dichter de twee landen

Ministerie van buitenlandse zaken: ONS wil verbeteren banden met Rusland, maar zal niet betalen voor it-principes en vrienden

“Rusland is een invloedrijke en verantwoordelijk deelnemer van het internationale leven. Rusland Ambassadeur van de VS Anatoly Antonov

© Alexander Shcherbak/TASS

WASHINGTON, 13 juni. /TASS/. “Wij zijn geïnteresseerd in een stabiele en voorspelbare relaties met de verenigde staten. Op dinsdag zei de russische Ambassadeur bij de VS Anatoly Antonov, spreken op een receptie in het Uitvoerende orgaan van de russische Ambassade ter gelegenheid van Rusland Dag. Wij doen niet op te leggen, noch hun wil en hun waarden, stevig volgende de regels van het internationale recht”, zei het hoofd van de diplomatieke missie. “Het heeft een enorme inspanning geleverd om door deze moeilijke tijd te verdedigen soevereiniteit van de staat, met behoud van hun eigen waarden en versterking van de interne solidariteit van de natie,” herinnerde hij zich.