Buitenland

De Ministers van buitenlandse zaken van Rusland en Griekenland zal ingaan op de bescherming van de Christenen in het midden-Oosten

Internationale kwesties

In Moskou rekenen op een nuttige uitwisseling van standpunten met de griekse kant in internationale Zaken, met inbegrip van de ontwikkeling van de situatie in het midden-Oosten, de Oekraïne, in de Oostelijke Middellandse zee en de Balkan. Moskou vestigde de aandacht op het herstel van de toeristische stroom van Rusland naar Griekenland: in 2017, bereikte hij 856,2 miljoen mensen. MOSKOU, 13 juni. Zoals gemeld in de russische depodesta, de Ministers onderzoekt de staat en de vooruitzichten van de ontwikkeling van de betrekkingen tussen Rusland en Griekenland in de verschillende velden. Economische samenwerking

Zoals opgemerkt in het Ministerie van buitenlandse zaken, ondanks de ongunstige internationale conjunctuur, de partijen erin geslaagd om de handel in omzet groei. “Gezamenlijke inspanningen voor het handhaven van de hoge dynamiek van de politieke dialoog en de uitvoering van de afspraken op het hoogste niveau, met inbegrip van de vergadering van de russische President Vladimir Poetin en Minister-president van de Helleense Republiek Alexis Tsipras op de zijlijn van het Internationale forum van “Een riem en een weg”, – toegevoegd aan het Ministerie. “De partijen zijn van plan om speciale aandacht te besteden aan de samenwerking in de handel-economische -, investerings-en energie-gebieden, voor het analyseren van de toestand van het juridische kader van de bilaterale betrekkingen”, – zei de Minister. De russische Minister van buitenlandse zaken Sergei Lavrov zal houden op woensdag is er een vergadering met Minister van buitenlandse Zaken van Griekenland Nikos Kodzias, die in Moskou op een werkbezoek. /TASS/. “Gelanceerd in September 2017 programma Jaar van het toerisme toonde een positieve impuls, die gaf de bilaterale samenwerking tussen de organisatie van een 2016 kruis jaar Rusland – Griekenland,” – geloven in het Ministerie. Zoals benadrukt in het Ministerie van buitenlandse zaken, de aanpak van Moskou en Athene voor de meeste mondiale en regionale problemen zijn vergelijkbaar. “Momenteel gehouden op de datum van een evenement,” aldus het russische Ministerie van buitenlandse zaken. “Tegen het einde van 2017, de handel omzet tussen Rusland en Griekenland toegenomen met 27,4% $3,7 miljard In 2018, deze trend weten te houden”, aldus de Minister. Een onderwerp van gemeenschappelijk belang is ook de bescherming van de Christelijke bevolking in het midden-Oosten. Hij memoreerde dat dit jaar Rusland en Griekenland vieren de 190th verjaardag van de oprichting van de diplomatieke betrekkingen en de 25ste verjaardag van de ondertekening van het Verdrag van vriendschap en samenwerking.