Entertainment

Antonov tijdens een ceremonie in het Kremlin zei dat de humanitaire component in de activiteit van musea

Als de artistiek Directeur van de St. Tijdens de presentatie van het staatshoofd 96-jarige Antonova van laureaat van de staatsprijs van het publiek stond op en werd begroet met een lang applaus. De winnaar van de staatsprijs in de kunst en literatuur werd ook de artistiek Directeur van het Sint-Petersburg academische Philharmonic vernoemd naar D. De Voorzitter van het Museum van schone kunsten vernoemd naar A. Petersburg state academische ballet theater van Boris Eifman, kreeg ook de state award in de kunst en literatuur, de verklaring van de aandacht die de werken van uitstekende muzikanten en het werk van de kunstenaars “open de schoonheid en de rijkdom van de ziel van onze landgenoten, verbonden aan de cultuur van Rusland, vertegenwoordigers van de verschillende continenten, de verschillende religies, verschillende politieke overtuigingen.” “En we zijn er trots op dat we zijn actief betrokken bij deze overkoepelende missie, culturele diplomatie”, concludeerde Eifman. Poesjkin Irina Antonova en de russische President Vladimir Poetin

© Michail Metzel/TASS

MOSKOU, 12 juni. Van A. Sjostakovitsj, Yuri Temirkanov – voor hun bijzondere bijdrage aan de ontwikkeling van de binnenlandse en de wereld muzikale cultuur. D. Als een van de innovaties die zij noemde de organisatie van speciale clubs en art-programma ‘ s voor mensen van de derde leeftijd (55+). “Dit alles en meer, denk ik, verwijst naar deze humanitaire: als wij denken over de mens, over zijn benadering van kunst en cultuur; en die kansen zijn nu open”, – gesloten Antonov. S. Poesjkin. En ik hou van het feit dat dit werk wordt uitgevoerd door een aantal van de musea in ons land, vooral in de afgelopen jaren – gekenmerkt gezien in ons land.”

Antonov gaf verschillende voorbeelden van educatieve activiteiten van musea in de afgelopen jaren, met inbegrip van het Poesjkin Museum. /TASS/. Bij de ceremonie President Vladimir Poetin van de state awards in het Kremlin op dinsdag Antonov, die werd de laureaat van de staatsprijs voor uitstekende prestaties in humanitaire activiteiten, genoemd de prachtige uitstraling van deze nominatie. De Voorzitter van het Museum van schone kunsten vernoemd naar A. S. “Het [humanitaire werk] is primair gericht op de mens, om de activiteiten en de ontwikkeling van de definitie in de wereld, om de mogelijkheden uit te breiden, aldus Antonov. S. De Algemeen Directeur van het Museum van de Wereld oceaan Svetlana Sivkova, ontvangen de state award in de kunst en literatuur, in zijn toespraak merkte op dat “musea verbinden het verleden met de toekomst.” Het is apart verteld over de bouw van een nieuw Museum centrum geografie en de omgeving, “planet Ocean” en vestigde de aandacht op de rol van Maritieme musea in het behoud van het natuurlijk erfgoed. Poesjkin Irina Antonova heeft gewezen op de belangrijke humanitaire component van de activiteiten van de moderne russische musea.