Entertainment

De restaurateurs van de Kazan Kathedraal gebruik blijven maken van een controversiële mortel

Petersburg. Het monument van de militaire glorie

De Kazan-Kathedraal op de Nevski Prospekt, één van de beste voorbeelden van het russische Rijk, gebouwd door de architect Andrei Voronikhin in 1801-1811 jaar. Een dun laagje kalk “de jas” toonde een positief resultaat,” – zei in de Commissie. St. Restauratie van de gevel zal worden uitgevoerd met behulp van een limoen samengesteld, die werd gebruikt op de colonnade van de Kathedraal een paar jaar geleden en veroorzaakte controverse in de architectengemeenschap. Toestand van de administratieve en technische Inspectie (GATI) heeft een vergunning afgegeven voor de montage van steigers. “In 2018, de programma Commissie zal de volgende fase van de restauratie van de Kazan Kathedraal. In het proces van de restauratie was het merkbaar dat de gevel en kolommen gemaakt van tufsteen, veranderen van kleur en lichter worden. Sinds 2000 zijn de Cathedral is een Kathedraal, de tempel van de russisch-Orthodoxe Kerk in St.-Petersburg. Zonder het gebruik van beschermende kalkrijke samenstelling van de zachte poreuze tufsteen zal permanent worden vernietigd, de restauratie onmogelijk zou zijn, zeker gezien de leeftijd van het monument meer dan 200 jaar, zeggen de deskundigen. SINT-PETERSBURG, juni 6. In reactie op de opmerkingen over het wijzigen van de afbeelding van het monument aan de restaurateurs zei dat de kleur wordt hersteld, en de gebruikte technologie maakt het mogelijk om de bescherming van de fragiele materiaal uit te breken. Petersburg restauratoren zal snel weer aan het werk op de gevels van de Kazan Kathedraal. Na de Patriottische oorlog van 1812 Kazan Kathedraal heeft ook verwierf de status van een monument van de russische militaire glorie – het is hier gebeden commandant Mikhail Kutuzov voordat ik naar het leger, hier kunt u vinden zijn graf. “Twee jaar technologen en ontwerpers keken naar de show zelf is bedekt met een beschermende laag op de colonnade van de Kathedraal voordat u doorgaat naar de volgende fase van de restauratie. Verder werk wordt gepland op het Zuiden en Westen van de gevels. Peter in Rome – dat was de wens van Keizer Paul I, dat in opdracht van waar de tempel werd opgericht. Dit jaar is gepland voor het opknappen van de oostgevel van de kant van Griboyedov kanaal, dit zal gebruikt worden veroorzaakt controverse eerder kalk samenstelling, zei woensdag TASS in de persdienst van de stad Comité voor de controle van de staat, het gebruik en de bescherming van monumenten van geschiedenis en cultuur (KGIOP). De Commissie voor de bescherming van monumenten verklaard dat de selectie van Kohler beschermende kalkrijke structuur heeft veel aandacht gekregen: het werd gekozen de steekproef het dichtst bij de echte kleur van het Pudost steen, een vers gesneden, die werd onderzocht in de Noord-Oost gevel van de Kathedraal. Dit is een van de meest populaire toeristische attracties in St. Zijn naaste prototype is de Kathedraal van St. /TASS/. De Kazan-Kathedraal is opgenomen een object van het cultureel erfgoed van Federale belang. “Burgers, die twee jaar geleden werd over het wijzigen van de bekende “gerookte” kleuren van de Kathedraal nu kunt zien: onder de invloed van de omgeving, de textuur van de stenen heeft te brengen,” aldus het Agentschap. Het werk zal worden uitgevoerd op de Oostelijke gevel van het bedrag van 33,7 miljoen roebels”, -, aldus de persdienst.