Sport

RUSADA duurde meer dan 200 dopingcontroles in het voetbal in Rusland in januari-April 2018

Doping monsters in het voetbal, spelen in Rusland, hebben het recht tot het nemen van drie van de organisatie RUSADA, de internationale voetbalfederatie (FIFA) en de Union of European football associations (UEFA). FIFA 2017-18 jaar duurde ongeveer 100 monsters. De controle kan worden uitgevoerd na de wedstrijden en tijdens de extra concurrerende tijd op basis van de clubs. MOSKOU, 26 mei. De UEFA neemt monsters na elke wedstrijd van het ek en vaak stuurt de regelaar aan de basis van de clubs, zodat de lijn van de monsters van ten minste 300. En, als je alleen rekening houden met urine: bijna altijd op dezelfde tijd en nemen bloed, dus dat is ongeveer 1500 duizend studies,” – zei Bezuglov. /TASS/. Dit werd bepaald door de arts van de nationale ploeg, Edward Bezuglov, wiens woorden worden gegeven in het informatie Bulletin van de russische voetbalbond (RFU). “Voor RUSADA in 2017 genomen 114 monsters, voor vier maanden 2018 meer dan 200. Russische anti-doping Agentschap (RUSADA) duurde meer dan 200 dopingcontroles in het voetbal, spelen in Rusland, gedurende de eerste vier maanden van 2018.