Sport

Ongeveer 500 spelers, trainers en artsen hebben ondergaan doping in 2017

De belangrijkste stellingen van dit werk werden overhandigd aan FIFA, met het gevolg dat in mei, de internationale organisatie die volledig erkend, de afwezigheid van verborgen russische anti-doping regels van spelers en functionarissen. In februari 2018, Vice-Premier van de russische Federatie Vitaly Mutko vertelde TASS dat de FIFA na analyse van gegevens over 11 spelers onderzoeken in relatie tot slechts twee spelers: gepasseerd Ruslan Kambolov en Ivan Knyazev, niet spreken voor de wereld-en Europese Kampioenschappen (Kambolov was in de ploeg voor de confederations Cup in 2017, maar heeft niet gespeeld een wedstrijd, dezelfde speler werd opgenomen in de uitgebreide selectie voor de world Cup 2018, maar door een blessure waren uitgesloten – ca. Geschiedenis

In 2016, het Wereld anti-doping Agentschap (WADA) heeft op de hoogte van de Internationale voetbalbond (FIFA) dat het rapport van de onafhankelijke Commissie WADA onder leiding van Richard McLaren op doping in Rusland aanbevolen 34 spelers. /TASS/. In December 2017 de RFU kondigde een eigen onderzoek van de concurrentie doping controle van het Kampioenschap van Rusland in de periode van 2012 tot 2015, tijdens welke er bleek geen betrouwbare gegevens over de anti-doping regels. TASS). Ook de RFU samen met RUSADA is de voorbereiding om de vrijlating van 1000 exemplaren van een speciale Handboek, getiteld “Doping in het voetbal”. Het rapport stelt dat door de Terugkeer van medisch paspoort van de sporter voor het nemen van het voetbal team van Rusland van de sector farmaceutische producten is sterk gereguleerd. Het document stelt dat de cursus gewijd aan de anti-doping regels werden gehouden online. WADA 14 December 2017 op voorwaarde dat de internationale federaties en de FIFA de informatie uit deze database. Het werd bijgewoond door alle artsen van de clubs van het russische voetbal Premier League en de Football national League (FNL), evenals de coaches van de national football League. MOSKOU, 26 mei. Daarnaast is in November 2017 WADA aangekondigd dat het Agentschap werd het elektronische bestand gegevens uit het systeem van de Moskou anti-doping laboratorium, met alle informatie over de uitgevoerde dopingcontroles in de periode van januari 2012 tot en met augustus 2015. Volgens berichten in de media, in deze lijst staan de spelers die speelde op het wk 2014. In April 2018 werd bekend dat de FIFA sloot de zaak tegen Kambalova. Ongeveer 500 artsen, spelers en coaches hebben doorgegeven speciale cursus de russische anti-doping Agentschap (RUSADA) en de ontvangen certificaten in 2017. Na FIFA het verzoek gedaan om de RFU ongeveer 19 verdachte monsters, het aantal spelers waarvan de monsters zijn geïnteresseerd internationale organisatie, is niet opgegeven. In September 2016, de FIFA heeft gevraagd aan de RFU-informatie voor 11 spelers vermeld in het verslag van de McLaren. Dit is vermeld in het verslag over de activiteiten van de russische voetbalbond (RFU) voor 2017.