Economie

“Y”: Klimenko gepleit voor de verandering in de technologie resource vergrendeling

Waarnemend adviseur van de President van Rusland op de ontwikkeling van het Internet, duits Klimenko is van mening dat technologie slot, die momenteel gebruikt Roskomnadzor niet werkt, moet u ze vervangen. Het is nodig te verzwakken. Op 16 April, de exploitanten begonnen met de procedure van het blokkeren. /TASS/. Waarnemend adviseur van de President van Rusland op de ontwikkeling van het Internet Herman Klimenko

© Marat Abulhasan/foto-Afdeling van de Doema van de russische Federatie/TASS

MOSKOU, 18 mei. Advocaten messenger 11 mei beroep in de Moskouse rechtbank over het besluit van Tagansky hof. Waarschijnlijk is het noodzakelijk dat Roskomnadzor had een groep van programmeurs of een meer flexibele verhaal ontwikkeling, want op het moment hebben we een zeer strikte procedure van uitvoering van de beslissingen van de rechtbank dat Roskomnadzor niet kunt veranderen,” – zei Klimenko. Tagansky hof van Moskou op 13 April is voldaan aan de eis van Roskomnadzor en de beslissing genomen om de toegang te blokkeren tot boodschapper-Telegram in Rusland voor het falen van de FSS-toetsen om te decoderen gebruiker berichten. Klimenko verklaard dat op het moment Roskomnadzor net voldoet aan de wet. Hij vertelde erover in een interview aan de krant “Kommersant”, vrijdag gepubliceerd op de krant op de website. Zie ook

Roskomnadzor heeft ontgrendeld ongeveer 8,2 duizend IP-adressen-subnet van Alibaba

Ongeveer 400 bronnen op het Internet hebben geleden vanwege de lock-Telegram

Klimenko: de IT-industrie zich kan ontwikkelen software die u toelaat om te voorkomen dat per ongeluk een verboden

Roskomnadzor gezegd dat het verbeteren van de lock-Telegram

“In de praktijk, waarschijnlijk, is het nodig om te veranderen technologie te blokkeren. Dit verhaal [lock-Telegram] is gebleken dat de huidige structuur van een vaste wettelijke definitie van methoden en het blokkeren van de methoden niet werken.