Economie

WSJ: trump erop dat in Duitsland geweigerd ter ondersteuning van de “Nord stream – 2”

 
Volgens de krant, trump probeerde te overtuigen van de duitse Bondskanselier Angela Merkel, te verlaten en steun voor het project tijdens hun vergadering, die plaatsvond in April. “Nord stream – 2 project” uitbreiding van de bestaande gas pipeline “Nord stream”, het koppelen van Rusland en Duitsland onder de Baltische zee omzeilen transit landen: Oekraïne, wit-rusland, Polen en andere Oost-Europese landen en de Baltische staten. De lengte zal overtreffen 1.2 duizend km en een verwerkingscapaciteit van 55 miljard kubieke meter gas per jaar. De President van de VS Donald trump

© EPA-EFE/Olivier Douliery/ZWEMBAD

TASS, 17 mei. Eerder, het Plaatsvervangend hoofd van de Afdeling van het Ministerie van buitenlandse zaken energiebeleid Sandra Odekirk zeidat de VS niet uit te sluiten sancties tegen bedrijven die deelnemen aan het project “Noord-stream – 2”. De President van de Verenigde Staten Donald trump erop dat in Duitsland geweigerd ter ondersteuning van de bouw van de pijplijn “Nord stream – 2”. Trump heeft beloofd in ruil Washington zal beginnen de gesprekken met de EU over nieuwe handelsovereenkomsten. Dit werd gemeld op donderdag de krant the Wall Street Journal, onder vermelding van de ambtenaren van Duitsland, de VS en de EU. Zie ook

Grushko: de implementatie van de “Nord stream – 2”, hangt af van de duurzaamheid van de EU naar de VS druk

De Europese Commissaris voor mededinging stelt dat “Nord stream – 2” is niet in het belang van de EU

Het state Department: de Verenigde Staten zou blij zijn als het project “Noord-stream – 2” werd niet geïmplementeerd

De publicatie wordt opgemerkt dat Merkel de steun voor de bouw van de pijpleiding is niet geweigerd, maar zei dat de EU staat klaar om de Verenigde Staten “nauwere samenwerking” in het gas sector, als de AMERIKAANSE kant op een permanente basis te weigeren, de toepassing ten aanzien van de Unie invoerrechten op staal en aluminium. Infographics

“Nord stream — 2”

“Nord stream — 2 project” uitbreiding van de bestaande gas pipeline “Nord stream”, het koppelen van Rusland en Duitsland onder de Baltische zee omzeilen transit landen: Oekraïne, wit-rusland, Polen en andere Oost-Europese landen en de Baltische staten. Ze benadrukte dat de Verenigde Staten proberen te overtuigen van zijn Europese partners via diplomatieke kanalen in de noodzaak om de uitvoering van dit project. De pijpleiding over het algemeen volgt de route van de “Nord stream” zal door de exclusieve economische zone en de territoriale wateren van Rusland, Finland, Zweden, Denemarken en Duitsland.