Economie

VN-experts verlaagde zijn prognose voor de russische economie door sancties

In dit geval, in 2019, de handel omzet groei stopt en de groei van het mondiale BBP zal vertragen tot 1,8%,” zei van Holland. Te midden van de spanningen

Volgens een rapport van de DESA, de wereld van het BBP in de komende twee jaar verder zal stijgen van 3,2%, iets boven de December weersverwachting. In de voorbereiding van het rapport, DESA nog ging uit van de veronderstelling dat de geopolitieke spanningen in de wereld zal toenemen, en de handel oorlogen kunnen worden voorkomen. In januari is de economen van de wereld organisatie van de voorspelde 1.8% BBP-groei in Rusland dit jaar en 1,9% in 2019. /TASS/. De gevolgen van deze schokken voelbaar zijn in de Verenigde Staten, China, Europese Unie, Oost-Aziatische landen en Staten waarvan de economie zijn sterk afhankelijk van de export of “nauw met elkaar verweven in de Verenigde Staten.” Dit is aangegeven in het rapport is donderdag een bijgewerkte versie van het rapport “de wereld Economische situatie en vooruitzichten”, opgesteld door de Department of economic and social Affairs (DESA). Alternatief scenario

De bezorgdheid over de mogelijke begin van de handel oorlogen waarbij de Verenigde Staten, gedwongen de DESA aan het ontwikkelen van een alternatief scenario voor de economische situatie in de wereld, die houdt van een lagere groei van het mondiale BBP 1,8% in 2019. Een zekere mate van zorg onder de experts blijft over de toekomst van de Noord-Amerikaanse Overeenkomst op vrijhandelszone (NAFTA), de onderhandelingen met Canada, Mexico en de Verenigde Staten. Echter, wij zijn getuige geweest van de toegenomen geopolitieke spanningen, het opleggen van nieuwe economische sancties dat zal onvermijdelijk een negatieve impact op de economie, het belemmeren van het werk van russische ondernemingen, en zorgt voor druk op de munt, die aansporen kunnen de inflatie en het beperken van de stijging in de consumptieve bestedingen. “Echter, we zien ook een alternatief scenario waarin gedurende het jaar is snel aktiviziruyutsya repressieve maatregelen en zal worden gebouwd handelsbelemmeringen. Daarom verwachten we dat de economische groei in Rusland zal niet meer dan 1,7% van volgend jaar”, – commentaar op het nieuwe rapport op verzoek van TASS, de vertegenwoordiger van de DESA dawn Holland. Optimistische schattingen van de experts worden verklaard door de positieve economische ontwikkelingen in ontwikkelingslanden, waaronder het verhogen van de lonen, de verbetering van het investeringsklimaat, evenals de “korte-termijn-effect” van die in de Verenigde Staten maatregelen van de budgettaire stimuleringsmaatregelen. VN-experts hebben een iets verlaagde zijn prognose voor Rusland ‘ s economische ontwikkeling en verwachten aan het eind van het huidige jaar BBP-groei van 1,7% en vergelijkbare resultaten in 2019. Van bijzonder belang voor hen is de situatie op het koreaanse Schiereiland en het midden-Oosten, in de Zuid-chinese zee en de Oekraïne. De belangrijkste reden voor de herziening van de weersverwachting voor de slechter in de DESA genaamd de verslechtering van de geopolitieke situatie en de nieuwe sancties van de VS tegen Rusland. De Europese Unie en de Verenigde Staten, volgens hun prognoses zal tonen identieke groei van het BBP ten belope van 2,2 procent. Volgens haar, als alle aanbiedingen bazuin zal worden uitgevoerd, en in andere landen zou reageren met hun eigen maatregelen, de wereld kan verwachten van een nieuwe “investering ineenstorting”. De russische Federatie is ontstaan uit de recessie in 2017, is een sterke groei van het verbruik, het herstellen van een investering in vast kapitaal voor een deel was dit te wijten aan de voorbereidingen voor het komende wk. De nieuwe schattingen geven aan dat de belangrijkste macro-economische indicatoren van het land steeg met 1,5%, niet met 1,8% zoals eerder gedacht. De stijgende prijzen voor energie en materialen draagt bij tot het geleidelijke herstel van de economieën van veel exporterende landen, zegt het rapport. Stuurprogramma ‘ s groei van de wereldeconomie nog steeds in India en China – hun BBP in 2018 zal groeien met 7,5% en 6,5%, respectievelijk. Zoals gerapporteerd door dawn Holland, de factoren die in aanmerking genomen door economen zijn stelde de President van de Verenigde Staten Donald trump tarieven op de invoer van aluminium en staal, alsmede invoerrechten op een aantal producten uit China. Zij merkte op dat de omvang van de economische schokken zal de helft zwakker dan die, die de wereldwijde financiële crisis van 2008-2009. “Op hetzelfde moment de economische groei gepaard gaat met de groei van risico’ s, met inbegrip van de waarschijnlijkheid van de handel conflicten tussen de bevoegdheden, de toegenomen onzekerheid over het tempo van het monetaire beleid van de aanpassingen in de ontwikkelde landen, het stijgende niveau van de overheidsschuld, alsmede een toename van de geopolitieke spanningen,” – zei de experts van de DESA. Zie ook

Als de nieuwe Amerikaanse sancties hebben beïnvloed, de roebel en de beurs

In de geactualiseerde versie van het rapport, deskundigen zei ook dat de gegevens op 2017. Echter, de groei van het BBP van de regio waarin de Verenigde Naties zijn Georgië en Oekraïne, 2018 en 2019 een bedrag van 2,1%. “CIS is een van de onderdelen van de wereld die we hebben veranderde de weersverwachting voor 2019 in het nadeel en de belangrijkste reden hiervoor was de herziening van de vooruitzichten van de russische economie in een negatieve richting. De moeilijkheid in de russische economie zal een negatieve invloed hebben op de situatie in het Gemenebest van onafhankelijke Staten, geloven in de economische Afdeling van de VN. VN, 17 mei. In totaal, de ontwikkeling van landen in het huidige jaar te wachten voor een 4.8% groei, economen geloven dat de VN.