Economie

Verenigd Rusland aangeboden aan het elimineren van onnodige belemmeringen voor de registratie van nieuwe geneesmiddelen

“Deze aanpak is de één of de ander, vanuit ons oogpunt, zeer gevaarlijk, omdat het recht van de ambtenaar om een beslissing te maken, hoe was het geneesmiddel – de levering van de review of het testen”, zei hij. Hij merkte op dat de reden voor de vertraging in de import substitutie in dit gebied veel noemen de “kunstmatige bureaucratische obstakels voor de registratie van nieuwe geneesmiddelen.” “Dus twee van de drie punten die bestaan uit het wetsvoorstel die zijn gericht op het wegnemen van deze belemmeringen,” – zei de eerste Plaatsvervangend hoofd van de fractie. Volgens Isaev, een dergelijke maatregel is noodzakelijk om te voorkomen dat situaties als “niet in het Algemeen mag de levering van geneesmiddelen aan de russische markt, en kan een gedeeltelijke beperking: bijvoorbeeld, het verbod op staat de aankoop van buitenlandse medicatie”. De Gedeputeerde legde uit dat in het geval van de uitvoering van de voorgestelde initiatieven uitgevoerd op het grondgebied van Rusland distributeurs (zowel de russische en buitenlandse) zal niet in staat zijn om het beperken van de verkoop van geneesmiddelen in Rusland, gebaseerd op de inleiding tegen Rusland sancties van de wetten. Volgens hem is het initiatief is grotendeels het resultaat van de discussie kontraktilnogo wet, die donderdag werd aangenomen door de Doema in de tweede lezing. “De grootste discussie was de vraag van de opname van geneesmiddelen in de mogelijke lijst van verboden artikelen is beschreven in de Algemene discussie over de staat van onze geneesmiddel van de markt,” zei Isaev. In het bijzonder, zei Isaev, momenteel de norm’, volgens welke, indien deze medicatie onder een andere naam bestond op de markt voor 30 jaar, en nu is geregistreerd voor nieuwe (in de veronderstelling dat werd geïmporteerd, net als het russisch), voor de registratie vereist een indiening van een review van het gebruik van dit geneesmiddel, of clinical trials”. Zie ook

De russische reactie op de sancties. Isayev gesuggereerd dat een dergelijk voorstel zal leiden tot ernstige discussie met de overheid, maar uitgedrukt hoop voor een grondige bespreking van het probleem. De afgevaardigden van de factie “Verenigd Rusland” in de Doema een wetsontwerp opgesteld die tot doel heeft om onnodige belemmeringen voor de registratie van nieuwe geneesmiddelen in Rusland. Dit werd gemeld aan de journalisten op donderdag, de auteur van het initiatief, de eerste Plaatsvervangend hoofd van de factie “Verenigd Rusland” Andrei Isayev na de vergadering van de overkoepelende Raad van de fractie in de wetgevende activiteiten die hij aan het hoofd. “We zijn van plan om te verbieden om het uitvoeren van een gedeeltelijke beperking van de realisatie van geneesmiddelen in de russische Federatie, de procedure van de sancties van de wetten”, zei hij. “Ze kunnen niet selectief differentiatie te wijten aan het feit dat heeft opgelegd aan een van de sancties regels,” – zei de parlementariër. MOSKOU, mei 17. Dossier

De Plaatsvervangend noemde deze aanpak “enigszins beschadigd’, hij ook, volgens Isayev, “kunt u tot vertraging in de registratie van nieuwe geneesmiddelen.” “Daarom stellen we voor om te vertrekken maar één ding: als u het indienen van een overzicht van de relevante literatuur, en het lijkt”, zei hij. “We spraken over het feit dat de Doema neemt de situatie onder controle, dit is een van de eerste stappen in deze richting”, – samengevat de MP. Andrei Isayev zei ook dat hij een wetsontwerp opgesteld, waarin wordt voorgesteld te verbieden bedrijven op basis van anti-russische sancties van de wetten, zelfs gedeeltelijk te beperken, de verkoop van geneesmiddelen in Rusland. /TASS/. Zie ook

Wat u moet weten over het wetsvoorstel met betrekking tot de reactie tegen de Verenigde Staten

“Ik stelde voor aan de Raad ter overweging wijzigingen aan de wet op de circulatie van geneesmiddelen”, zei de politicus.