Gezondheid

Vasiliev van mening dat vrijwilligerswerk in Rusland is herboren in de nieuwe vormen

Ze sprak over hoe de vrijwilligers werden gerekruteerd om te werken aan de world Cup, die zal worden gehouden in Rusland deze zomer. “We proberen om hen te steunen, voor hen zijn er voorkeuren in de universiteiten,” zei Savchuk. Ik ben opgegroeid in de Kaukasus, in het school jaar was dol op klimmen, we liepen door de bergen, zien ze slechts als obstakels, tot hij aan de gebeurtenis die is gekoppeld aan de voortzetting van de nagedachtenis van de soldaten die verdedigde deze bergen. Volgens de eerste Plaatsvervangend hoofd van de presidentiĆ«le Administratie van de russische Federatie Sergey Kirienko, vrijwilligerswerk verandert het leven. Volgens haar bezig met vrijwilligerswerk, wie je bent, “wijzigingen in uw hart en ziel.” “U ouder worden en beginnen met het maken van beslissingen. Hoe mensen leven in ons land, hoe ze niet wachten totdat het land en de wereld zal veranderen in andere handen, en het zelf doen, radicaal veranderen het lot van de staat”, zei Kiriyenko. “Vrijwilligerswerk kunt u om een leider te worden in het leven, juist die ‘soft skills’, die zijn nu gewaardeerd wordt niet minder, dan vakbekwaamheid. MOSKOU, mei 17. “Ik herinner me mijn eerste ervaring. Vrijwilligers bij de world Cup

Gast van de alle-russische open les was de co-voorzitter van de Raad van bestuur van de Vereniging van vrijwilligers in de centra, hoofd van de Afdeling op het werken met vrijwilligers, 2018 FIFA world Cup Russia Tatiana Gomzyakova. Waar vroeger hadden we een stapel stenen die was nu veel meer en we werden betrokken bij het behoud van het geheugen,” – zei Kiriyenko. Het is belangrijk dat ze zijn communicatief en stressbestendig, kunnen werken in een team en wist de engelse taal,” zei Gomzyakova. En ongeveer 65% van de medische vrijwilligers sluit de toekomst met de geneeskunde, naar de medische hogescholen en universiteiten”, aldus Savchuk. Dit werd vermeld op donderdag door waarnemend Minister van onderwijs en wetenschappen van de russische Federatie Olga Vasilieva op de nationale open les, gewijd aan goede werken. Het was de gebruikelijke voortzetting van ons leven”, zei Vasiljev. Bekende voetballer Roman Shirokov vertelde de studenten dat bij de tijd was ook betrokken bij vrijwilligerswerk – zelfs de bal spelers tijdens het spel. “Als we praten over de selectie, hebben wij gekozen voor kinderen volgens bepaalde criteria. “Op een bepaald punt, vrijwilligerswerk werd geduwd, het is nu herleven in nieuwe vormen. Vrijwilligerswerk is een belangrijk en noodzakelijk”, zei Shirokov. “Je bent te wachten voor de wereld te veranderen jezelf te veranderen, of iemand anders, kunt u beginnen om het zelf, en het is van fundamenteel belang voor het land. “Vrijwilliger (wk voetbal) moet toon vriendelijkheid, gastvrijheid en warmte naar die mensen die de beste kwaliteiten van ons land. All-Russian open les op het gebied van vrijwilligerswerk, die werd gehouden op donderdag in het Centrum van prototyping van hoge complexiteit “Kinetiek” nust “MISIS” werd achtste. De aanvraagprocedure gestart in 2017,” zei Gomzyakova. De concurrentie ziet de helft van de wereld, meer dan 3 miljard mensen, en, natuurlijk, om te spreken over de vrijwilligers, ze echt willen om naar het kampioenschap: we hadden over 177 duizend aanvragers uit 190 landen. Het is de ervaring dat zijn dan ook nuttig in het bedrijfsleven en in het leven”, zei de Voorzitter van de Vereniging van vrijwilligers in de centra Artem Metelev. Het bleek dat deze plaatsen bestaan uit het plaatsen van heldhaftige gevechten. Stel je voor dat je de leider van een school-eenheid, u heeft zes mensen, moet je organiseren, het doel, het resultaat bepalen. Vrijwilligerswerk helpt u uw weg te vinden

Volgens het hoofd van de al-russische openbaar verkeer “Vrijwilliger artsen” Pavel Savchuk, vrijwilligerswerk is een manier om jezelf te vinden. “De Kop van de wereld – een gebeurtenis op een planetaire schaal. In het Algemeen, vorige lessen hebben vergaard meer dan 30 miljoen views op sociale netwerken, de deelnemers van het evenement waren meer dan 20 duizend scholen en om te communiceren met het centrale gedeelte van de les in een videoconferentie, de jongens kwamen uit de 28 regio ‘ s van het land. Vrijwilligerswerk, naar zijn mening, het is een manier om de wereld te veranderen. Hij zei dat de vrijwilligers verrichten een enorme hoeveelheid werk in preventie en zorg, zoals ziekenhuizen. In het hele land in 50 regio ‘ s hebben we 150 school eenheden van de medische vrijwilligers, 3.5 duizend jongens die ze hebben. Vrijwilligerswerk, voor enige tijd in Rusland is op de achtergrond geraakt, is herboren in nieuwe vormen. “Vrijwilligerswerk is een start in het beroep bij de jongens duik in het in het stadium van het onderwijs. /TASS/. Ik ben opgegroeid in een tijd dat de vraag, een goede daad doen of niet, hij er nooit was. Ze legde uit dat het werk op het kampioenschap betekent om een deel van deze gebeurtenis om ervaring op te doen en “crazy positieve emoties”. Het is een betrouwbare, eerlijke en oprechte mensen,” – zei Vasiljev. Het laat zien hoe veel jonge mensen die oprecht betrokken zijn bij dit, blij dat ze binnenkort het land besturen, en kan veilig worden gegeven in hun handen.