Economie

USA, Canada en Mexico is niet uitgesloten dat de verschillen in onderhandelingen

“De deelnemende landen in de NAFTA-landen zijn niet zelfs dicht bij een deal, zei hij in een verklaring. Zoals ik vorige week zei, er zijn nog steeds verschillen van mening over de problemen met betrekking tot intellectuele eigendom, agrarische markt toegang, energie, arbeid, en vele anderen.” Volgens Leithauser, de Verenigde Staten zal haar inspanningen voortzetten “bij het sluiten van de transactie die zou worden in het belang van de Amerikaanse arbeiders, boeren, boeren en ondernemers”. Op hetzelfde moment in de VS in November zal plaatsvinden tussentijdse Congres verkiezingen op die Democraten hebben een kans om hun positie te verstevigen in de wetgevende macht. Volgens de krant the Washington Post, nu, gezien de aanstaande dit jaar verkiezingen in de Verenigde Staten en Mexico, trump kan schorten, de gesprekken, of om een aanvraag om een tijdelijke overeenkomst. USA, Canada en Mexico zijn nog steeds bezig om het overwinnen van tegenstellingen in de onderhandelingen over het sluiten van een nieuwe Overeenkomst, de Noord-Amerikaanse vrijhandelsovereenkomst (NAFTA). Eerder werd ervan uitgegaan dat de onderhandelingen zullen worden ingevuld door 18 mei. In de zomer van de presidentsverkiezingen in Mexico in die het land kan leiden een politicus die, zoals opgemerkt door De Washington Post, USA zal het moeilijker worden om te onderhandelen. Het witte huis was in de hoop dat, in het geval van het bereiken van overeenkomsten op NAFTA tot 18 mei, de Republikeinen gedomineerde Congres van tijd tot bekrachtiging van de deal voor de verkiezingen van November. Als benadrukte keer op keer de President van de VS Donald trump: “hij zal niet stoppen totdat je een goede deal” op de NAFTA-regio. De overeenkomst werd ondertekend in 1992 en in 1994 van kracht werd. WASHINGTON, 18 mei. /TASS/. Trump is van mening dat deze trade agreement is niet gunstig voor ONS, die zijn verloren als gevolg van de uitvoering meer dan een kwart van alle werkplekken in de industrie. Advies aan “verbetering” van de NAFTA-regio vervolg van augustus 2017. Dit werd bekend gemaakt op donderdag, de AMERIKAANSE vertegenwoordiger voor onderhandelingen Robert Leitheiser.