Economie

Trump zei dat de EU is ook verschrikkelijk naar de VS als handelspartner

“De Europese Unie was verschrikkelijk om de Verenigde Staten op het gebied van handel, onze werknemers. De President van de VS hebben ook kritiek op Duitsland voor de Berlijn brengt genoeg op de verdediging, waardoor de bijdrage aan de versterking van de NAVO, het ontvangen van het blok “veel meer voordelen dan de Verenigde Staten.” “Duitsland moet leiderschap tonen in de Bondgenootschap en meer te investeren,” zei trump, op te merken dat Berlijn koopt “gas in Rusland in grote hoeveelheden en het besteedt miljarden dollars”. /TASS/. Trump in antwoord zei dat gezegd in relatie tot de EU. “Om eerlijk te zijn, de EU, met uitzondering van China en enkele andere landen ons behandeld op het gebied van handel zo slecht mogelijk”, besluit hij. Op de vergadering met de NAVO-Secretaris-Generaal Jens Stoltenberg hij werd gevraagd om een reactie op uitspraken van het hoofd van de Europese Raad Donald Tusk, volgens welke “vrienden” als de Verenigde Staten, “wie heeft er vijanden”. In het afgelopen jaar in relatie tot de EU had een handelstekort van $151 miljard,” – zei de Amerikaanse leider. Hij wees erop dat de boeren uit de VS kan niet de levering van Europa met hun producten, auto ’s worden belast, terwijl vanuit Duitsland naar Amerika auto’ s “ga met de flow”. Op donderdag, het beantwoorden van vragen van journalisten, zei de President van de Verenigde Staten Donald trump. WASHINGTON, 17 mei. Ze ik wil ze allebei, maar ze zijn erg hard,” vervolgde troef. “Ik weet zeer goed, [Voorzitter van de Europese Commissie] Jean-Claude [Juncker] ik weet zeer goed, Donald [Lom]. De VS is in een verschrikkelijke positie in relatie tot de Europese Unie op het gebied van handel, amerikaanse bedrijven geconfronteerd worden met belemmeringen.