Gezondheid

Tijd: het geboortecijfer in de VS daalde naar het laagste niveau in 30 jaar

Het geboortecijfer in de Verenigde Staten, volgens het rapport, is gestaag gedaald in 2014, maar vorig jaar is de daling, geboren in 92 duizend baby ‘ s is minder dan in 2016 – het meest belangrijke in deze periode. TASS, 17 mei. De auteurs van de studie de aandacht op het feit dat deze daling is opgetreden tegen de achtergrond van de sterke economische groei in het land, maar economische groei gaat meestal gepaard met de stijging van het geboortecijfer. Onder immigranten stijgt meer en meer deel van de immigranten uit AziĆ« en hun gezinnen zijn over het algemeen minder groot dan die van de andere aankomst in de Verenigde Staten etnische groepen. Deskundigen suggereren verschillende hypothesen te verklaren de daling in het aantal baby ‘ s in het land. Volgens de gegevens verzameld door de auteurs van de analyse – en waren geteld, bijna 100% van de uitgegeven akten van geboorte – in de VS in 2017, het was 3,853 miljoen pasgeborenen. Onder de belangrijkste redenen zijn de terughoudendheid van de duizendjarige rush van het hebben van nakomelingen en de veranderende samenstelling van de allochtone bevolking, die traditioneel elk jaar, “het verstrekken van” ongeveer een kwart van de pasgeborenen in het land. In de afgelopen tijd, zoals opgemerkt door de week, het laagste cijfer opgenomen in het land in 1987. De vruchtbaarheidscijfers in de VS daalde in het afgelopen jaar tussen de 20 – en 30-jarige vrouwen, en het totaal aantal geboren kinderen in het land daalde tot het laagste peil in 30 jaar. Jonge Amerikanen, deskundigen zijn van mening dat in de afgelopen jaren meer en meer gericht op het bereiken van loopbaanontwikkeling en, bijgevolg, materieel welzijn, zodat ze steeds uitstellen van het krijgen van kinderen. Dit is met verwijzing naar het rapport vrijgegeven op donderdag voorlopige rapport van de regering op de demografische situatie in de verenigde staten, gerapporteerd door Time magazine.