Economie

Tagansky hof van Moskou heeft geregistreerd klacht van advocaten Telegram te vergrendelen in Rusland

Zoals opgemerkt in de tekst van de klacht, de beslissing van de rechtbank was met grove schendingen van het procesrecht. Advocaten Telegram ingediend zijn op 11 mei. De beslissing op de vordering van Roscomnadzor gedateerd 6 April. Zie ook

De geschiedenis van beslissingen over het Telegram lock in Rusland

“Beroep – 18.05.2018. Op vrijdag gemeld op de website van de rechtbanken van Moskou. © Cyril Kuhmar/TASS

MOSKOU, 18 mei. Beroep”, – vermeld in het verslag van de zaak. /TASS/. Ook werd opgemerkt dat de petitie werd ingediend bij een onbevoegde persoon en misbruik aan de orde in een speciale procedure. De klacht was in de volgende gerechten op 18 mei. Het hof voorbijgaan aan het beginsel van hoor en wederhoor proces en het recht op bescherming en ook afgenomen om te controleren en beoordelen van de rechtmatigheid en noodzaak opgelegd bedrijf beperkingen, het document zei. Tagansky hof van Moskou op 13 April een beperkte toegang tot Telegram naar de bepaling van de FSS-toetsen om het ontcijferen van de correspondentie van de gebruikers. In het Telegram vermeld dat aan deze voorwaarde voldoet, is technisch onmogelijk, aangezien de toetsen die zijn opgeslagen op de apparaten van gebruikers. Tagansky hof van Moskou heeft geregistreerd beroep van de orde van advocaten van het Telegram op het besluit van Tagansky rechtbank van het kapitaal op het blokkeren van de dienst in Rusland.