Gezondheid

Stan Lee wil sue $1 miljard euro van zijn voormalige bedrijf

De amerikaanse kunstenaar Stan Lee is de auteur van de populaire stripboeken over spider-Man en X-men – begon een rechtszaak tegen zijn voormalige bedrijf POW! Het document merkt op dat de leidinggevenden gebruikt de naam en beeltenis zonder zijn kennis in om de waarde te verhogen van POW! vorig jaar is bij de onderhandelingen over de verkoop aan een Chinees bedrijf Camsing International. “De verdachten maakten een verbintenis, en besloten om een fictieve transactie voor de verkoop van POW! Zoals gerapporteerd door de informatie portal van de Termijn, het bedrag van de vordering bedraagt $1 miljard. Volgens hem, op dinsdag, de 95-jarige kunstenaar een rechtszaak aangespannen bij het Supreme court van de staat van Californië in Los Angeles. Entertainment en is ook de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de vennootschap Marvel Comics. /TASS/. Entertainment, die hij beschuldigt van onrechtmatig gebruik van zijn naam. Stan Lee

© REUTERS/Mario Anzuoni

NEW YORK, 17 mei. Het papier gemeld dat laatste jaar, na de dood van zijn vrouw werd hij depressief en “werd een doelwit voor verschillende gewetenloze zakenlieden, hielenlikkers en avonturiers.”

Stan Lee is bekend als de Bedenker van de comic book, waaronder spider-Man, X-men, Iron man. Chinese bedrijven en het gebruik van misleiding om te stelen van de onderscheidende kenmerken, de naam en het imago van Stan Lee met het oog op financieel gewin op zijn kosten,” luidt de aanklacht. Hij was een van de oprichters van POW! Tevens is aangevoerd dat de oud-collega ‘ s van de kunstenaar zou kunnen hebben gebruikt zijn visie problemen om hem aan te melden een aantal documenten over de overdracht van rechten op het gebruik van zijn naam en het auteurschap.