Gezondheid

Sochi ski-resorts en nam in het afgelopen seizoen meer dan 1 miljoen toeristen

De Winter van dit jaar was een record warm en droog, maar dit belette niet dat skigebieden verlengen het ski seizoen tot het midden van de laatste maand van de lente,” zei hij. De renners te wachten voor de introductie van een enkele skipas is niet minder dan een goede sneeuw. Tijdens de laatste winter seizoen is er een nieuwe toeristische projecten. Ondanks het warme en snowless de winter, voor skiërs en snowboarders in Krasnaya Polyana weten te verlengen tot medio mei, TASS gemeld aan het hoofd van het resort stad Anatoly Pakhomov. “In de skigebieden wordt voortdurend uitgebreid aanbod aan excursies en toeristische diensten. All-season resorts uit te breiden het bereik van de excursie en toeristische diensten, het aantrekken van toeristen niet alleen in de winter maar in de zomer”, zei Pakhomov. Voor de gasten het hele jaar door resort Gorki Gorod geopend van nieuwe paden in het mtb-Park en opgewaardeerd wandelroutes, eco-routes en een touw Park avontuur. Vorig seizoen, op het einde van December 2017, “Alpika” hervatte haar werk als deel van de berg naar het toeristische centrum (GTZ), “Gazprom”, hier werd gebouwd, een nieuwe moderne kabelbaan, en opende vijf tracks met een lengte van meer dan 7,5 km. Resorts bieden ook rondleidingen op het gebied van elektrische fietsen en quads concert. “In 2018 verwachten we niet minder meten. Het is noodzakelijk voortdurend te variëren met de apres-ski (leuk bij de ski-resorts na het skiën) en vul de rest, met inbegrip van familie, nieuwe inhoud, en dat maakt onze resorts,” zei de burgemeester. Geloof me, er zijn dingen te doen. Van januari tot en met April van Sochi, al hebben gemaakt op de orde van 1,3 miljoen toeristen. Dit jaar is er een pilot project is uitgevoerd als een gratis Shuttle bussen die toeristen van het treinstation “Rosa Khutor” direct naar de lift. “Maar voor het verhogen van de aantallen toeristen hoge kwaliteit van de tracks is niet voldoende. De invoering van een enkele skipas is gepland voor 2019. Hertenkamp, “Igloo Hotel” en de slee in een hondenslee

Volgens Pakhomov, de wintersport resorts van Sochi in de afgelopen jaren is steeds meer divers. Onder de populaire activiteiten in de zomer op de “Rosa Khutor” – de klim naar het hoogste observatiedek Sochi – Stenen pilaar (de hoogte van 2509 meter boven de zeespiegel), Wandelen voor de gezondheid trail, berghellingen en ridge Aibga, wandelingen in het natuurpark van de watervallen “Mandelia” (1470 m), mountainbike routes, zomer buizen, paardrijden, yoga op de hoogte van 2320 m. Een enkele skipas

Volgens Pakhomov, de ontwikkeling van de plannen van de ski-resorts van Sochi is de implementatie van een enkele skipas en ski bus voor skiërs, de creatie van nieuwe, ontworpen om te werken het hele jaar door, objecten en plaatsen. Dus, GTZ “Gazprom” heeft geopend, een hertenkamp en etnisch-Park “Igloo Hotel”, waar elke toerist kan een nacht doorbrengen in een sneeuw-woning Eskimo ‘ s. Volgens de burgemeester, de gasten heel vaak precies kiezen de winter heb ik door de zee leven, maar gaat skiën in de bergen en in de zomer – integendeel: ik kom terug van de kust naar het highland hotel. De resorts van de “Gorki Gorod” en “Gazprom” in de winter, toeristen rijden op een slee in een hondenslee, die werd gedreven door een professionele instructeur – de musher. de geschiedenis van de ontwikkeling van het skiën in de bergen van Sochi is gestart met een ” resort “Alpika” in 1993, maar in de laatste paar jaar, de stad heeft niet gewerkt. In Krasnaya Polyana toeristen kunnen niet alleen genieten van het skiën en het snowboarden, maar ook om tijd te besteden in winkelcentra, gaan op excursies. Onder de nieuwe producten – “Yeti Park” op een hoogte van 1350 meter, een interactief Museum van archeologie, kinderen berg Academy. “Rosa Khutor” nieuwigheid van het seizoen werd een twee kilometer lange route, die was af te dalen van de hoogte van 1350 m boven de zeespiegel op de canadese Indianen slee de rodelbaan. “Aan het einde van de winter in Krasnaya Polyana gehost meer dan 1 miljoen gasten. Door het eind van 2017 de stad Sochi nam 6 miljoen 375 duizend toeristen, de gemiddelde bezetting was 78% (zomer – 89%). Sochi ‘ s mountain resorts nam in het seizoen 2017-2018 jaar, ongeveer 1 miljoen toeristen, die op het niveau van het voorgaande jaar. Voor toeristen die verblijven in hotels in Krasnaya Polyana, een gratis Pendeldienst naar de stranden, gelegen aan de kust van de Imeretinskaya Bay. Volgens de traditie, de langste van het seizoen duurde in het resort “Gorki Gorod” door de speciale klimatologische zone “Circus-2″, waar de sporen waren open voor het skiën van 2 December tot 13 mei. Vanaf 1 mei, in de stad Sochi 2160 geclassificeerd als accommodatie faciliteiten met een totale capaciteit van 80.8 duizend kamers”, – zei Pakhomov. Het skigebied “Gorki Gorod” in Krasnaya Polyana

© Artur Lebedev/TASS

SOCHI, 17 mei. /TASS/. De Winter en in de zomer resort

Toeristen regelmatig de skipistes in de winter, soms niet weten dat het seizoen in de bergen loopt en de zomer. “Over de zomer hoor ik vaak de vraag: wat te doen in de bergen als er geen sneeuw? Hij geeft je de mogelijkheid om te rijden op verschillende bergketens van verschillende resorts, niet naar beneden. In totaal is het ski seizoen 2017-2018 jaren op diverse resorts van Krasnaya Polyana varieerde van 129 163 dagen. De totale lengte van de wandelpaden van verschillende niveaus is in alle drie de resorts van Krasnaya Polyana vandaag 150 km afstand. Deze diensten zijn zeer aantrekkelijk voor toeristen, in het bijzonder voor de Sochi winter leuk om zo zeer ongebruikelijk”, zei de burgemeester. Volgens de burgemeester, dankzij de Olympische spelen van Sochi heeft zich tot een modern vakantieoord in de bergen.