Buitenland

Shvydkoi genaamd het misverstand op verschillende punten een van de problemen in de betrekkingen tussen Duitsland en Rusland

Het thema van de “Vergaderingen” dit jaar, klinkt als “Nieuwe regeringen in Duitsland en Rusland: de weg naar het begrijpen van de politiek en de economie.” Sinds 2003 produceerde de conference proceedings. Hij is van mening dat de vorming van nieuwe regeringen in Rusland en Duitsland geeft ons de mogelijkheid om te re-evalueren van het potentieel van de twee landen in de nabije toekomst. Ik denk dat dat in Duitsland, onbegrepen de russische positie op een aantal kwesties, en in Rusland niet volledig begrijpen van de motieven die van toepassing zijn op onze duitse collega ‘s”, – zei Shvydkoi. De dialoog van de civiele samenleving van Rusland en Duitsland nu speelt een zeer belangrijke rol, omdat het helpt bij het overwinnen van het misverstand dat er bestaat in beide landen op de verschillende problemen. Deze mening werd geuit op donderdag aan journalisten van de speciale vertegenwoordiger van de russische President voor internationale culturele samenwerking Michail Shvydkoi tijdens de lopende Berlijn traditionele russisch-duitse Potsdam vergaderingen”. BERLIJN, 17 mei. Potsdam vergadering, voor het eerst gehouden in 1999, in de vorm van een twee-daagse conferentie. /TASS/. “Een van de problemen [in de betrekkingen tussen Rusland en Duitsland] – een misverstand. “Vandaag de dag van de dialoog tussen het maatschappelijk middenveld, ondanks de intensivering van de politieke contacten, speelt een zeer belangrijke rol,” zei hij. De deelnemers besproken topische vragen om ervoor te zorgen dieper inzicht en het zoeken van nieuwe vormen van samenwerking tussen het maatschappelijk middenveld van Rusland en Duitsland.