Economie

Seriële Mi-171A2 helikopter maakte zijn eerste vlucht en begon een test programma

De helikopter is uitgerust met motoren die VK-2500ПС-03 (een civiele versie van de motoren militaire Mi-28) met een digitale besturing en nieuwe schroeven. Volgens hem, uit te breiden operationele omstandigheden en toepassingen van de nieuwe auto blijft met extra certificatie testen van experimentele prototypes van de Mi-171A2. De mi-171A2 werd voor het eerst gelanceerd door de russische helikopter, waarvan de instelling werd veel gebruik gemaakt van moderne digitale technologie. Deze helikopter kan worden bediend, dag en nacht, op grote hoogte, bij lage en hoge temperaturen, hoge vochtigheid, en over het water. De bemanning bestaat uit twee personen. Multifunctionele Mi-171A2 is het gevolg van ingrijpende modernisering van de helikopters Mi-8/17. Eerste vlucht van de productie van de helikopter, de Mi-171A2 werd gehouden op vrijdag, op de Ulan-Ude luchtvaart plant (U-UAZ). De Mi-171A2 helikopter

© Ladislav Karpov/TASS

ULAN-UDE, op 18 mei. “MVZ im. De eerste van deze voertuigen zullen worden overgedragen aan de luchtvaartmaatschappij “UTair-Helikopter services” in proefdraaien voor het werk in het Noordpoolgebied, werd teruggeroepen naar de holding. Zoals gezegd in het bedrijf “russische Helikopters” (onderdeel van rostec), nu komt het flight test programma en aanvullende certificering testen van experimentele prototypes van deze machine. Mil werkt op goedkeuring gebruik maken van optionele apparatuur: externe schorsing, auxiliary power unit, de medische module en andere geavanceerde systemen,” – zei Boginsky. “De eerste vlucht van de Mi-171A2, geproduceerd door de U-UAZ – het is een mijlpaal die spreekt van het feit dat het gelukt is om met succes de lancering van de helikopter in de serie. /TASS/. Het project is echter nog niet voltooid, het is slechts het begin van de levenscyclus, en we hebben grote plannen voor zijn ontwikkeling”, geciteerd druk op de service van het bedrijf, Algemeen Directeur van Andrei Bogunskogo. In de bouw meer dan 80 veranderingen. De Mi-171A2 wordt toegepast digitale complexe elektronische CCD-17 (“glass cockpit”).