Economie

“Saratov airlines” zei om te stoppen met de activiteiten van 31 mei

Ook heeft het bedrijf drong niet om reserveringen te maken en de uitgifte van tickets in het kader van overeenkomsten met de toeristische sector en de verkoop van tickets met vertrek datum na 30 mei. Dossier

“Mei 17, 2018 in JSC “Saratov airlines” ontvangen een brief van het hoofd van het Departement van de regulering van het vervoer, Rosaviation Andrey Kruglov over de schorsing van de verkoop van tickets van 30 mei dit jaar. © Yuri Smityuk/TASS

SARATOV, op 17 mei. “Voor zijn deel, het bedrijf neemt alle maatregelen om te verhelpen binnen de voorgeschreven termijn alle waarnemingen van de Federale air transport Agency. “In het geval van een definitieve beslissing over de sluiting van de luchtvaartmaatschappij, het bedrijf wijst iedere verplichting tot restitutie voor reeds gekochte tickets voor de passagiers,” zei ze. “Deze beslissing niet vernietigd,” zei hij TASS. Zie ook

“Saratov airlines” beschuldigd van laster MAC

Rosaviatsia verlengd voor een periode van beperking van vluchten van “Saratov airlines”

“Saratov airlines” is gemaakt van een applicatie voor het verwijderen van de beperkingen van het air operator ‘ s certificate)

“Saratov airlines” zal opereren onder de merknaam Ivolga

Volgens de brief van de Federale air transport Agency gepubliceerd op de site “Saratov airlines”, het Agentschap vraagt het bedrijf tot en met 30 mei 2018 te bieden vervoer voor alle passagiers die in het buitenland wonen, en niet de uitvoering van de levering van de passagiers, de duur van het verblijf in het buitenland, die eindigt na 30 mei. Van 18 juli zal worden afgewezen 1,2 duizend werknemers “Saratov airlines”. Druk Secretaris van de luchtvaartmaatschappij Elena Voronov vertelde TASS dat “Saratov airlines” terug naar de passagiers geld voor tickets die zijn gekocht in geval van definitieve afsluiting van de luchtvaartmaatschappij. Echter, het kantoor van de toezichthouder het besluit nam om het sluiten van de verkoop van tickets en dus effectief oeroude een van de oudste vliegmaatschappijen van Rusland tot de dood”, – de vennootschap. In dit verband is de leiding van “Saratov airlines” besloten om te stoppen met de activiteiten van de onderneming mei 31, 2018″, – vermeld in het bericht van vervoerder. /TASS/. Volgens de vertegenwoordiger van Rosaviation, in opdracht van het Departement periode van geldigheid van het air operator certificate “Saratov airlines” beperkt van 30 mei. De luchtvaartmaatschappij is van mening dat dit document als beperkingen van het air operator certificate sinds 31 mei. “Saratov airlines” om te stoppen met de activiteit van mei 31, 2018 na de kennisgeving aan de Federale air transport Agency over de schorsing van de verkoop van de tickets van de luchtvaartmaatschappij. Zie ook

De luchtvaartmaatschappij “Saratov airlines”.