Economie

“Saratov airlines” heeft verkocht 70 duizend tickets voor vluchten tot en met 27 oktober

Volgens de brief van de Federale air transport Agency, het Ministerie vraagt het bedrijf tot en met 30 mei 2018 te bieden vervoer voor alle passagiers die in het buitenland wonen, en niet de uitvoering van de levering van de passagiers, de duur van het verblijf in het buitenland, die eindigt na 30 mei. Bovendien, het bedrijf heeft geen schulden, met inbegrip van de lonen, de schulden van en naar de luchthavens, belastingen – alle van hun financiële verplichtingen die we doen,” zei het Agentschap gesprekspartner. In 2017, het bedrijf vervoerd over 796 duizend passagiers, waarvan er 46 duizend op internationale routes. Rebranding en nieuwe vliegtuigen

De druk op de service toegevoegd dat het bedrijf eerder heeft geleverd aan de Federale air transport Bureau alle nodige documenten te verwijderen van de beperkingen op het certificaat van de operator. Over TASS meldde de persdienst van het bedrijf. Mei 17, 2018 in JSC “Saratov airlines” heeft ontvangen, een brief van het hoofd van het Departement van de regulering van het vervoer, Rosaviation Andrey Kruglov over de schorsing van de verkoop van tickets van 30 mei dit jaar. Dossier

Zoals gezegd is de gesprekspartner van het Agentschap, het is alleen op regulier openbaar vervoer, ondanks het feit dat het bedrijf voert ook chartervluchten, met name in de Noordelijke gebieden voor werknemers in ploegendienst en voor de toeristen in het Zuiden. Dit is een nieuw toestel dat voldoet aan alle moderne veiligheidseisen. /TASS/. Druk Secretaris van de luchtvaartmaatschappij Elena Voronov vertelde TASS dat “Saratov airlines” terug naar de passagiers geld voor tickets die zijn gekocht in geval van definitieve afsluiting van de luchtvaartmaatschappij. Maar, volgens onze gegevens, downloaden voor dergelijke vluchten, vooral in de zomer – 98-100%”, zei hij. Aan Boord werden 71 mensen, niemand overleefde. Volgens het bedrijf, het bedrijf opereert vluchten op meer dan 40 routes door heel Rusland, met inbegrip van de Volga regio, het verre Oosten en Siberië. Het bedrijf heeft meer dan 1 duizend medewerkers, 100 van wie zijn bemanning. “De vennootschap heeft verworven nieuwe vliegtuigen Embraer 190. Zie ook

De luchtvaartmaatschappij “Saratov airlines”. Het wrak van het toestel werd gevonden in de buurt van het dorp Stepanovski Ramensky district, regio Moskou. “Ongeveer 70 duizend tickets werden verkocht voor de periode vanaf vandaag tot en met 27 oktober voor de geplande vluchten,” aldus de persdienst. Ongeveer 70 duizend tickets verkocht op de lijnvluchten van het bedrijf “Saratov airlines” voor de periode tot en met 27 oktober. SARATOV, op 17 mei. “Als voor het Handvest, het is moeilijk te zeggen hoeveel tickets ze verkopen touroperators. Februari 11, het vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij “Saratov airlines” An-148, vliegen van Moskou naar Orsk, verdween van de radar schermen een paar minuten na het opstijgen van de luchthaven Domodedovo. In dit geval, “Saratov airlines” is gepland, niet alleen om door te gaan, maar ook te rebranden en worden genoemd Ivolga Airlines.