Economie

Russische en internationale media van 14 tot en met 17 mei zijn vermeld in de Krim-brug meer dan 27 duizend keer

De noodzaak voor de bouw ontstond na de hereniging van de Krim met Rusland in 2014. TASS en het informatie centrum “Krim-brug” heeft een speciaal infographic met tips voor bestuurders en passagiers die reizen door de Straat van Kerch brug. Infographics

10 tips voor degenen die naar de Krim op de brug

Op de ochtend van 16 mei, de Krim brug werd geopend voor het verkeer van auto ‘ s en openbaar vervoer. SPECIALE

Krim-brug: de bouw van de Millennium, waarvan u niet kon volgen
Onthoud alles, van het eerste concept tot en met de eerste reis

Hij zei dat op TV van deze dagen heeft meer dan 220 verhalen over de brug. De brug zal zorgen voor een ononderbroken transport links het Schiereiland naar andere regio ‘ s van Rusland. “Tijdens de periode mei 14-17, op de top van “Yandex” nieuws over de brug verscheen 26 keer… /TASS/. Hield het thema open het vervoer passage en in de top nieuws “Yandex”. 16 mei tijdens de dag in de top Yandex gehouden vier nieuws op de brug van de vijf mogelijk”, vertelde de pers service. Meer dan 27 duizend verwijzingen naar de Krim brug werd opgenomen in de russische en buitenlandse media, te rekenen vanaf de dag vóór de plechtige ceremonie van de opening (van 14 tot en met 17 mei), zei op donderdag TASS in het informatie centrum “Krim-brug”. De aanleg van de spoorlijn deel van de brug blijft de opening is gepland voor 2019. De openingsceremonie werd gehouden op 15 mei met de deelname van de russische President Vladimir Poetin, op 16 mei in de vroege ochtend van de brug begon het verkeer. Krim-bridge overspannen het Schiereiland Kertsj (de Krim) van het Schiereiland Taman (Krasnodar-regio). “Tijdens de periode van 14 tot en met 17 mei, meer dan 27 duizend verwijzingen naar de Krim brug in regionale, nationale en internationale media,” aldus het Agentschap gesprekspartner. Voor de eerste 12 uur van de brug het verkeer op het brak de absolute dagrecord van Kerch ferry. Weg onderdeel van de brug is dat het Schiereiland de Krim naar andere regio ‘ s van Rusland, is gepland om te openen in December van dit jaar, maar werd voltooid zes maanden voor de deadline. SIMFEROPOL, op 17 mei. het nieuws op de top en bleef de hele dag, het vervangen van elkaar.