Buitenland

Rusland getogen in de VN-veiligheidsraad de kwestie van de uitsluiting van de diplomaten en confiscatie van goederen in de Verenigde Staten

In zijn toespraak, de Plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger van de russische Federatie ontmanteld en het gedrag van de VS en zijn bondgenoten, volgens Moskou, dreigde de internationale stabiliteit en veiligheid. /TASS/. Echter, zij betoogd dat het beginsel van de soevereiniteit van de staat, kunnen niet dienen als dekmantel voor het onderdrukken van de burgerlijke vrijheden. Het morele recht om anderen te leren van hen hebben verloren,” – zei Polanski. Rusland op donderdag trok de aandacht van de VN-veiligheidsraad om de illegale acties van Washington, met inbegrip van de verwijdering van russische diplomaten, te beperken in hun vrijheid van het verkeer, vertraging in de afgifte van visa en inbeslagneming van goederen in de Verenigde Staten. Een verslag van de meeting werden gemaakt door de vertegenwoordigers van het VN-Secretariaat en internationale gerechtelijke instanties in den Haag. In feite praten over het schaamteloze gebruik van sancties naar de delegaties,” zei de diplomaat, toe te voegen dat de recente uitzetting van russische diplomaten, waaronder de VN, het is “een flagrante geval, maar, helaas, niet de enige.”

“We praten over de inbeslagneming van russische goederen in de Verenigde Staten, met inbegrip van delen van het terrein van de permanente vertegenwoordiging van Rusland bij de VN, het beperken van het 25-km zone van de vrijheid van beweging van de diplomaten van een aantal missies, de vele vertragingen in de afgifte en verlenging van visa. Een vergadering van de veiligheidsraad van de VN aan het handhaven van het internationale recht werd gehouden onder voorzitterschap van de President van Polen. De AMERIKAANSE Ambassadeur bij de VN, Nikki Haley in zijn toespraak niet vermelden Rusland door te focussen op Algemene redenering over de relatie tussen mensenrechten en de handhaving van de internationale stabiliteit. Dit is een ernstig probleem opdoemen over de gehele organisatie en alle leden. Agressie die een reactie

Rusland heeft herhaaldelijk de kwestie van de AMERIKAANSE acties tegen de russische diplomaten op bijeenkomsten in het hoofdkantoor van de VN, maar voor de eerste keer deed het op de site van de veiligheidsraad, die op donderdag hield een debat over het onderwerp van het handhaven van het internationale recht. “Drie permanente leden van de veiligheidsraad, de oprichters van de Verenigde Naties, de nucleaire machten, die, in theorie, moet stevig vast te houden aan de bepalingen van het Handvest niet om geweld te gebruiken, gepleegd agressie tegen een soevereine staat, maar hier in de Raad, met veel zingen, samen voor stonden. Ik wil benadrukken dat dit niet een kwestie is van onze bilaterale betrekkingen met de Verenigde Staten, is een schending van het internationaal recht,” zei Polyansky. De aandacht was gericht op eenzijdige militaire acties tegen Syrië, een maand geleden door Washington, Londen en Parijs in reactie op een onbekende chemische aanval in een van de voorsteden van Damascus. “Niet alleen dat, het voorwendsel was pre-choreografie en is een onbeholpen vervalsing, zelfs als theoretisch te presenteren dat de voorwaardelijke land brak iets, iedereen weet gewapende represailles verboden door het internationaal recht”, – zei de Plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger van de russische Federatie. Een grove schending van de Washington verdragen inzake de diplomatieke en consulaire betrekkingen, de overeenkomst op het hoofdkwartier van de VN geworden, helaas schering en inslag. “Het is verrassend dat deze zelfde spelers voor het lezen van de Staten van een lezing over de regels van de gedragscode in de internationale arena. Volgens hem “dit gedrag van externe spelers” in de VN worden gedwongen te werken in de richting van een politieke oplossing van het conflict in Syrië. Zie ook

Vijandige overname: hoe is de situatie met de russische departmentu in de VS

“Geloof in eigen straffeloosheid onlangs bracht het feit dat de AMERIKAANSE overheid door middel van haar eenzijdige actie was genomen, zelfs tot het herschrijven van de regels van de diplomatieke en consulaire betrekkingen. Kwam op de agenda van het probleem van het misbruik van door de VS-autoriteiten van de voordelen van het vinden op het hoofdkantoor van de wereld organisatie. Zie ook

Wat is er bekend over de militaire operaties van de VS, het VK en Frankrijk in Syrië

De actie van de drie landen, de diplomaat, genaamd “de kroon van het internationaal juridisch nihilisme”, waarbij werd aangegeven dat ze niet eens elke poging om een verantwoording van het werk. Ik begreep niet dat als je laat dergelijke capriolen onbeantwoord, machteloos morgen soortgelijke actie kan worden ondernomen tegen degenen die zwijgen?”, – vroeg de diplomaat. VN, 17 mei. Spreken op een bijeenkomst van de veiligheidsraad, eerste Plaatsvervangend permanent vertegenwoordiger van de russische Federatie naar de VN-Dmitry Polyansky noemde deze acties een schending van het internationaal recht en een ernstig probleem voor de wereld organisatie.