Economie

“Rosseti” plannen om de verliezen te beperken in elektrische netwerken van de Noord-Kaukasus door 2023

MOSKOU, mei 17. “[Activiteiten] omvat drie belangrijke gebieden van activiteit: organisatorische maatregelen, gericht op detectie en onderdrukking van niet-contractuele en unmetered consumptie, de modernisering van elektriciteit meting en technische maatregelen, met inbegrip van de vervanging van de onbeschermde draden van bovengrondse lijnen met zelfdragende ge├»soleerde en het breken van netwerken met de spanning klasse van 0,4 kV”, – vermeld in het bericht. Power grid holding russische rasters, door 2023 Turkije is van plan om elektriciteit verliezen in de distributie netwerken in de Noord-Kaukasus Federaal district tot het standaard niveau. In 2017 de levering van elektrische energie aan consumenten bedroeg 748,2 miljard kW/h de Controlerende aandeelhouder is de staat vertegenwoordigd door het Federaal Agentschap voor de state property management van de russische Federatie, die eigenaar is van 88,04% van het kapitaal. Rosseti controle van 2,30 miljoen km van de elektrische leidingen, 496 duizend onderstations met een transformator capaciteit van meer dan 773 GW. Opgemerkt wordt dat dit zal bijdragen aan het programma van evenementen voor de afname van elektrische energie verliezen in het distributienet complex van de Noord-Kaukasus Federaal district, goedgekeurd door de Raad van Bestuur van de “russische grids”. Dit is vermeld in het bericht van het bedrijf. /TASS/.