Economie

Reconstructie van de vijfde ligplaats van de haven van Magadan zal eindigen op 30 juni

Reconstructie van de vijfde ligplaats van de Magadan zee trade port, uitgevoerd in het kader van de Federale doel van het programma “de Economische en sociale ontwikkeling van het Verre Oosten en het Baikal regio voor de periode tot 2018”, eindigt op 30 juni. Algemene aannemer, direct leidinggevende activiteiten in de haven – “bol’verk”. Reconstructie van waterbouwkundige constructies is uitgevoerd in het kader van de Federale doel van het programma “de Economische en sociale ontwikkeling van het Verre Oosten en het Baikal regio voor de periode tot 2018″. Op een nieuw schema moet worden aangevuld met 30 juni”, – vermeld in het bericht. De klant van de uitvoering van het onderzoek, het ontwerp en de bouw werkt gedefinieerd door de Federale staat de instelling “Directie van de staat klant van de ontwikkeling van programma ’s van het vervoer over zee”. Daarom is de aannemer heeft uitgesteld, kan de levering van de vijfde ligplaats, en de klant heeft ingestemd met deze wijzigingen. “De timing van de wederopbouw, die volgens de overeenkomst had moeten worden afgerond tegen het einde van 2017 uitgesteld. We zullen nauwlettend toezien op de uitvoering van alle werkzaamheden op deze pier, zodat de levering schema op 30 juni werd voldaan”, – de pers citeerde de woorden van de Gouverneur van de regio Vladimir Gebakken. Nu de faciliteit telt 42 mensen, in de komende dagen, het bedrijf van opdrachtnemer LLC “bol’verk” wil het vergroten van het aantal mensen dat werkzaam is in de reconstructie van de pier. TASS, 18 mei. Volgens de persdienst van het werk van de wederopbouw hervat na het verhogen van de temperatuur naar positieve waarden, hoewel de training werd uitgevoerd in de winter. Dit werd gemeld op vrijdag de pers-dienst van de overheid van de Magadan regio. Dit was te wijten aan de weersomstandigheden is het niet toegestaan voor het uitvoeren van een aantal werken te worden uitgevoerd voorafgaand aan de plaatsing van het beton op de grond. Het contract, ter waarde van 1,14 miljard roebel. Het project omvat de reconstructie van de vierde (afgerond) en de vijfde ligplaats van de Magadan zee handel in de haven. Het is nodig voor het uitvoeren van de gerestaureerde pier, de haven kon werken in vrijheid. “We zijn zeker ge├»nteresseerd in de snelle voltooiing van de reconstructie voor de normale werking van de zeehaven in de actieve periode van de levering van goederen. Binnenkort start steenkool campagne voor Noord-levering van brandstof voor de oblast Magadan, en, in het Algemeen, de stroom van goederen in de zomer periode toeneemt.