Buitenland

Poetin is van mening dat Moskou en Damascus kunnen beginnen met de actie om te herstellen van de economie van Syrië

Op zijn beurt, Assad zei dat tijdens de gesprekken, de zijden gebogen over de ontwikkeling van het politieke proces in de afgelopen maanden, met inbegrip van de resultaten van het Congres van de Syrische nationale dialoog, alsmede rondes in Astana, bespraken de stappen die moeten worden genomen om de voortgang maken in die richting. De syrische President Bashar al-Assad en de russische President Vladimir Poetin

© Michail Klimentyev/persdienst van de russische President/TASS

SOCHI, 17 mei. SPECIALE

Van Rusland, met de steun van: de resultaten van de russische militaire operatie in Syrië
Als het russische leger heeft bijgedragen aan het bereiken van een wapenstilstand in de TASS speciale

“Natuurlijk, nu, na deze militaire successen, natuurlijk, gemaakt van aanvullende voorwaarden voor de hervatting van volwaardige politieke proces,” – zei de russische leider op de ontmoeting met Assad. /TASS/. Vandaag heb ik bevestigd aan President Poetin dat Syrië sturen van een lijst van hun afgevaardigden naar het grondwettelijk Comité te bespreken amendementen op de bestaande Grondwet. De terugtrekking van de buitenlandse krijgsmachten van Syrië

Tijdens de vergadering, Poetin zei Assad dat hij verwacht dat de terugtrekking van de buitenlandse krijgsmachten van Syrië. Zie ook

Het succes van de Syrische militaire campagne van Rusland

“Wij geloven dat als gevolg van aanzienlijke winsten en het succes van het Syrische leger in de strijd tegen het terrorisme, met het begin van de actieve delen, met het begin van het politieke proces in de meest actieve fase van buitenlandse troepen worden teruggetrokken uit het grondgebied van de Syrische Arabische Republiek”, – zei de russische leider. Een transcript van het interview geplaatst op het Kremlin website. We verwachten de relevante werken met de VN. “De focus richten we ons op de vraag van de grondwetscommissie, die moet worden gemaakt op basis van de resultaten van het Congres van de Syrische dialoog. Dossier

Hij merkte op dat “terroristen legden hun armen op de belangrijkste punten in Syrië, waarin wordt bijgedragen aan het herstel van de infrastructuur van Syrië, duw ze bijna om te stoppen met hun activiteiten in de buurt van de Syrische hoofdstad.”

Poetin benadrukte dat Moskou “in contact met alle kanten van dit complexe proces [van de nederzetting in Syrië], met inbegrip van de Verenigde Naties en de vertegenwoordiger van de Secretaris-Generaal [van de VN] de Heer [Staan] De Mistura”. Dit zal worden gedaan zo spoedig mogelijk”, aldus de Syrische President. En de volgende taak is, uiteraard, het economisch herstel en de humanitaire hulp voor de mensen die zich in een moeilijke situatie,” – zei de russische leider. “Ik wil u feliciteren met de aanzienlijke vooruitgang van het Syrische leger in de strijd tegen terroristische groeperingen. Rusland verwelkomt de beslissing van de President van Syrië en sterk zullen hem steunen, indachtig de overeenkomsten, die werden bereikt tijdens het Congres van het Syrische volk, hield enkele maanden geleden in Sochi,” – zei Poetin. “De Syrische President heeft besloten om zijn deel van de delegatie voor de vorming van een constitutionele Commissie, die zou moeten werken op de basis van de wet van Syrië. “Dienovereenkomstig, dankzij de militaire successen die we kunnen normaliseren van de situatie in het land, het effenen van de weg voor de terugkeer van onze vele burgers in hun huizen,” zei hij. Assad bedankte Poetin en de russische regering “voor het feit dat in alle stadia van de Syrische crisis, Rusland heeft humanitaire hulp aan de Syrische burgers die vluchtten voor hun huizen als gevolg van de acties van de terroristen.”

De delegatie van de grondwetscommissie

Hij voegde eraan toe dat Rusland verwelkomt de beslissing van het Assad een delegatie te sturen om de constitutionele Commissie. Er is al veel gedaan in het kader van het Congres van het Syrische volk, die plaatsvond in Sochi”. Volgens Poetin, “er is al veel gedaan om de Astana-proces. De President van Rusland Vladimir Poetin is van mening dat in Syrië is het tijd voor economisch herstel en stelt President Bashar al-Assad om te discussiëren over de plannen. “We kunnen nu de volgende stappen nemen samen met u. Zie ook

De strijd tegen de ISIS in Syrië. Op zijn beurt, Assad zei dat de situatie in Syrië uit een militair oogpunt “ontwikkelt zich positief mede dankzij de maatregelen die werden gemaakt op het circuit de strijd tegen het terrorisme”. De russische President toe dat hij “heel blij” te zien Syrische tegenhanger in Rusland, feliciteerde hem met het begin van de Heilige maand van de Ramadan en aangeboden te bespreken gebieden van gezamenlijk werk. Als gevolg van de inspanningen die door uw soldaten onlangs zeer belangrijke stappen gezet in de verdere versterking van de legitieme autoriteiten”, – zei de russische President aan Syrische tegenhanger.