Economie

Poetin hoopt dat de auto ‘ s van het project “Optocht” te bereiken zal de massa-markt

Het is bijna geslaagd voor de tests, zijn er zeer weinig,” – zei Chemezov. Hij sprak de hoop uit dat niet alleen de rijke Russen, maar mensen van een inkomen zich kunnen veroorloven een dergelijke machines. “Het is noodzakelijk, dat was beter,” zei Poetin. “De wagens zijn goed gebruikt kunnen worden voor gezinnen met kinderen,” zei hij. “Wij hebben ook een motorfiets die was aan het volgen van de colonne, maar, helaas, niet gelukt, om het te brengen op het achterhoofd. SOCHI, 17 mei. Volgens de Voorzitter, in de lijn van de Processie was een succes en bestelwagens. De russische President Vladimir Poetin voorgesteld om de productie van jeeps en sedans van het project “Optocht” te lanceren ze in massa productie. Chemezov ook opgemerkt dat de motorfiets project ‘Processie’ is bijna klaar. /TASS/. Volgens het hoofd van Rostec, “heel leuk om te krijgen op een motor”, en haar kenmerken is niet inferieur aan de Westerse fabrikanten. Poetin reageerde positief op het vlaggenschip van de limousine heeft ook zijn gezet in een serie. “Het zal beter worden”, – zei Chemezov, veelbelovende werk in deze richting. Chemezov zei dat hij krijgt veel telefoontjes van rijke mensen die graag op de aankoop van een dergelijke auto ‘ s. “Goed,” zei Poetin. Het hoofd van Rostec, om te praten over de uitvoering van het project “Processie”, sprak de hoop uit dat het hoofd van de staat, die testte de machine tijdens de inhuldiging presenteerde een limo wilt. Zie ook

Wat is bekend over de russische limousine Poetin, die wij kennen als “Tupel”

“Wij moeten zorgen voor een normale productie van Suv ‘ s en sedans en zet ze in massa productie”, zei de President. Het staatshoofd zei hij in een gesprek met het hoofd van rostec Sergei Chemezov.