Economie

Peskov zei dat de VS “Noord-stream – 2” compliceren de situatie met het project

/TASS/. – Een zeer interessante formulering van de vraag”. “De situatie is zeer moeilijk gezien de recente verklaringen die werden gemaakt van Washington. Volgens Washington is dit project [“Nord stream – 2”] is niet in het belang van Europese landen, zei hij. “Natuurlijk, dit onderwerp is zeer actief om te verschijnen op de agenda [van de gesprekken van de russische President Vladimir Poetin en de Bondskanselier van Duitsland, Angela Merkel in Sochi], is het mogelijk om te veronderstellen dat met het grote delen van het vertrouwen”, – zei de vertegenwoordiger van het Kremlin. SOCHI, 18 mei. Infographics

“Nord stream — 2”

“Nord stream — 2 project” uitbreiding van de bestaande gas pipeline “Nord stream”, het koppelen van Rusland en Duitsland onder de Baltische zee omzeilen transit landen: Oekraïne, wit-rusland, Polen en andere Oost-Europese landen en de Baltische staten. Dit werd gesteld aan de journalisten door die druk Secretaris van de russische leider, Dmitry Peskov. In het Kremlin van mening dat de verklaring van de verenigde staten op het project “Nord stream – 2” de situatie met de uitvoering van dit project “zeer moeilijk”.
Volgens de resultaten van de twee leiders geven een persconferentie. “Een ontmoeting met het hoofd van een land waarmee Rusland, ondanks alle bekende negatieve uitingen, is nog steeds een aanzienlijk bedrag van de gezamenlijke belangen in de economie zijn ook heel belangrijk”, zei Peskov. “Je weet dat er een significant pauze in het werk van “Norman Kwartet” en, natuurlijk, kan worden verwacht dat dit onderwerp zal in detail besproken worden”, zei hij. Een woordvoerder van het Kremlin zei dat de gesprekken tussen Poetin en Merkel zullen de eerste zijn smalle, vervolgens in de extended-formaat gebruikt. Volgens Peskov, de vergadering zal de eerste voor Poetin en Merkel na hun herbenoeming en de inhuldiging. Volgens Peskov, de gesprekken tussen Poetin en Merkel zijn het indrukken van internationale en regionale problemen, zoals de situatie in Syrië en de Oekraïne. Zie ook

Ministerie van economie van Duitsland: lock “Nord stream – 2” zal ONS niet helpen om meer te verkopen, gas

WSJ: trump erop dat in Duitsland geweigerd ter ondersteuning van de “Nord stream – 2” “Een ontmoeting met het hoofd van de leidende EU-landen is van bijzonder belang”, aldus de woordvoerder.