Economie

Nieuwe Lada 4×4 kan krijgen van het platform van de Renault

moet volledige werk op de studie van de haalbaarheid van de aanpassing van het wereldwijde platform Alliance (Renault-Nissan-Mitsubishi) CMFB-LS voor auto Lada 4×4 te mijlpalen Concept Freeze (bevriezen concept). Op het perron van het CMFB ontwikkelde een nieuwe generatie van Renault/Dacia Duster. “Momenteel zijn we de studie van de veranderingen die nodig kunnen zijn in het platform van de Alliantie – wanneer en als we besluiten op het gebruik van een dergelijk platform”, zegt Moore in zijn commentaar op de resultaten van dit werk. /TASS/. Zoals vermeld in de materialen van “AVTOVAZ”, in de zomer van 2018 Renault ‘ s.een.s. “Het is duidelijk, we werken aan een opvolger van het bestaande model Lada 4×4, en we beschouwen de potentiële synergieën met de Renault-Nissan Alliantie, met inbegrip van mogelijk gebruik van een gemeenschappelijk platform”, aldus Moore. Nicolas Moore heeft geen antwoord op de vraag of een nieuwe generatie van Lada 4×4 is gebouwd op de “mix” van het platform van de Alliantie en de eigen ontwikkeling van “AVTOVAZ”. Volgens de Vereniging van Europese bedrijven, in 2017 ze verkocht voor 29 miljoen eenheden, en januari-April 2018 10.2 duizend. “Het is duidelijk dat de opvolger van de bestaande Lada 4×4-van – een-soort legendarische auto, het is een sterk product met een wereldwijde potentieel, niet alleen voor de russische markt,” zegt Moore. Lada 4×4, met zijn meer dan 40-jarige geschiedenis, blijft een van de meest populaire merken. © Andrew Hills/TASS

TOGLIATTI, 17 mei. Volgens hem is het bedrijf wil het behoud van de uitstekende off-road kwaliteiten van Lada 4×4. Lada 4×4 kan krijgen van het platform van de Alliantie Renault-Nissan voor een mid-size auto CMFB-LS, vertelde verslaggevers van de onderneming President Nicolas Moore. Het werd ook gebruikt bij het maken van een nieuwe generatie van de Renault Kadjar, Nissan Qashqai en Nissan X-Trail. stukken.