Economie

Netto winst van BNP Paribas in het eerste kwartaal volgens IFRS daalde met 7%

De omzet in de verslagperiode toegenomen door 18.8% 67.1 miljard roebel. Over het gemeld in een persbericht. MOSKOU, 18 mei. De controlerende aandeelhouder en het management company MOEK is “Gazprom energy holding” (100-procent dochter van Gazprom). Het bedrijf EBITDA in januari – Maart gestegen met 3,6% en bedroeg 13,9 miljard roebel, de operationele winst met 5,7% naar 11,2 miljard roebel. /TASS/. Moke – de unified warmte-supply organisatie in Moskou biedt Centrale verwarming en warm watervoorziening van het kapitaal van het gebied van de TPP Mosenergo, eigen verwarming bronnen, evenals andere voorwerpen van thermische generatie, met uitzondering van de kleine lokale zones van een warmtelevering van ge├»soleerde afdelingen en corporate warmte bronnen. Netto winst van BNP Paribas in de ik kwartaal van 2018 volgens de international financial reporting standards (IFRS) daalde met 7% en kwam uit op 9,1 miljard roebel.