Economie

Navigatie op het Saimaa kanaal opent voor een maand later dan gebruikelijk vanwege reparatie gateway

De totale lengte van het kanaal met de zee op de fairway – 57,3 km, waarvan 23,3 km behoren tot Finland, 34 km (14.4 km benadering kanaal in de Baai van Vyborg). Het Saimaa kanaal verbindt het Saimaameer in Finland met de Golf van Finland in Rusland. De looptijd van de huurovereenkomst tot 2063. Het kanaal wordt gebruikt voor het vervoer van vracht en als een reis-slagader. Het tweede kenmerk is dat de twee landen werken nauw samen op operatie, niet alleen het kanaal, maar ook het aangrenzende gebied. Eerder, de Minister van transport Maxim Sokolov gemeld dat het Ministerie stuurt de suggesties voor het oplossen van de problemen van de finse collega ‘ s. Het seizoen van de scheepvaart op de bevaarbare snelweg tussen de binnenste delen van Finland en de Baltische zee naar het Saimaa-kanaal zal worden geopend op vrijdag, een maand later dan gebruikelijk vanwege de vervanging van de lagere poorten van de sloten. Bijvoorbeeld, elektriciteit ligt in de buurt multilaterale auto checkpoints (MAPP) “Brusnichnoe” en “Svetogorsk” komt uit Finland,” zei de grote drukte. Bijna de helft van vrachtvervoer daalde op het russische hof, 15% voor schepen onder de vlag van Antigua en Barbuda, 12,5% – in de bloedvaten onder de vlag van Finland. De situatie met het land, een deel van de track is ook onder toezicht van het Ministerie van vervoer van de russische Federatie. – PETERSBURG, 18 mei. Zoals uitgelegd TASS Maxim Nevezhin, die momenteel in ontwikkeling. Voor dit doel, in 2017, is de huurder een bedrag van €10 miljoen, nu werken worden uitgevoerd op de helft van de gateways. Volgens de administratie van het kanaal, de groei is ook geconstateerd bij het personenvervoer. Vervanging van de lagere poorten zal leiden tot een meer snelle vergrendeling van het schip,” zei hij. Zoals verteld TASS Seppo Kukkonen, de meerderheid van de toeristen een bezoek aan de gracht, de Finnen. In het advies van de vertegenwoordiger van het Ministerie van transport en communicatie, van Finland Seppo Kukkonen het kanaal is belangrijk voor de communicatie tussen de landen en speelt een speciale rol voor de industrie en de handel in het Oosten van Finland. Over de navigatie periode van 2017 werden vervoerd 1,2 miljoen ton (6% meer dan in 2016) hout, mineralen, meststoffen, papier en kolen. Upgrade sloten

Het huidige kanaal is actief sinds 1968 en de onderste poort van de acht toegangspoorten (drie in Finland en vijf in Rusland) moeten worden vervangen, legde TASS Nevezhin. De autoriteiten van de Leningrad regio had voorgesteld om het bouwen van een moderne snelweg-de doubler, echter, voor het uitvoeren van de werkzaamheden tot de oplevering van de international highway “Scandinavië”, volgens de administratie, onmogelijk. In 2017, het aantal cruisetoeristen op de gracht bedroeg ongeveer 17 duizend passagiers. Het kanaal trekt over cruise en jacht toeristen die ook naar Vyborg en [een finse stad] Lappeenranta. “Navigatie in dit jaar wordt geopend op 18 mei, een maand later dan gebruikelijk, vanwege de vervanging van de lagere poorten van sloten “cranberry”. Perceel

Naast het bedienen van het water een deel van het kanaal Finland is actief in het onderhoud van de technologische wegen langs het Saimaa kanaal. Finland huren 19.6 km van het russische deel van het kanaal (van de gateway “cranberry”) en de omgeving, en het eiland Klein Vysotsky. Land weg is uitgegroeid tot een plaats van grote auto-ongeluk, snelweg, bestemd voor de ingang van het kanaal, hoewel het werd gebruikt voor de doorgang van voertuigen van de douane post. /TASS/. Jacht passagiers, waren er slechts 1974 658 man op de jacht,” zei hij. “In de winter van 2019 is gepland voor het vervangen van de lagere poorten, op de andere vier poorten, gelegen op het russische deel van het Saimaa kanaal,” – zei de vertegenwoordiger van de russische beheer van het kanaal. ST. TASS zei waarnemend hoofd van de FSI “Saimaa kanaal” Maxim Nevezhin. “De belangrijkste toeristische stromen op de kanaal – Finnen. Geopend in 1856 herbouwd in 1963 – 1968. “De samenwerking in het kader van het Saimaa kanaal draagt bij tot de activiteit van handels-en economische betrekkingen tussen onze landen, [kanaal] is een goed voorbeeld van langdurige en vruchtbare samenwerking en wederzijds verrijkende dialoog tussen landen,” vertelde hij TASS. Internationale slagader

Het Saimaa kanaal, dat doorkruist het grondgebied van twee landen – Rusland en Finland, is een unieke regionale geschiedenis als een voorbeeld van internationale samenwerking: Finland huurt het russische deel van het water route en was betrokken bij de exploitatie en het onderhoud. “De situatie met de verhuur kanaal uniek: Rusland gaf een deel van haar grondgebied, hoewel kleine, naburige staat te huur.