Economie

Minnikhanov: de vraag van de multimodale center in Sviyazhsk moet worden behandeld in de nabije toekomst

Het centrum moet log van het verkeer op de bestaande internationale corridors “West-Oost” en “Noord-Zuid” en veelbelovende gang “Europa – West-China”. De President van de Republiek Tatarstan Rustam Minnikhanov de hoop dat het probleem met de overdracht van de multimodale center in Sviyazhsk in het beheer van het turkse bedrijf “Gebze” zal opgelost worden in de nabije toekomst. Het hoofd van de regio zei donderdag in een interview met een TASS-correspondent in de Chinese stad Hangzhou (Oost-Zhejiang). Ik besprak dit probleem op het niveau van de regering en het Ministerie van economische ontwikkeling. “Ik geloof dat we in de nabije toekomst moet dit probleem op te lossen. HANGZHOU /China/ 17 mei. TASS Ivan Kargapoltsev/. We moeten meer flexibel, omdat het management company, dat komt, ze heeft al zes bewoners die bereid zijn om vandaag te gaan naar dit gebied”, – zei Rustam Minnikhanov. “Het probleem is dat ons land slecht beleggers weten, en we weten nog steeds niet hoe te werken met onze partners in het buitenland. Ik geloof dat er niets is ingewikkeld. Wanneer komen ze samen met de structuur, die werkt in de [speciale economische zone] “Gebze”, en zij hebben met buitenlandse partners, ze zijn meer comfortabel,” – zei het hoofd van de regio. Volgens het concept is in ontwikkeling, het ontwerp moet de omzet elk jaar te bereiken 14,7 miljoen ton container, multifunctionele en bulkgoederen over de weg, het spoor en de rivier de modi van transport. Overal de ondersteuning is er, maar de bureaucratische machine werkt niet zo snel als we willen,” zei hij. /Offset. Ik zie geen problemen. De autoriteiten van Tatarstan waren gezien de mogelijkheid tot het verzenden van multi-modale center in Sviyazhsk in het beheer van de speciale economische zone “Kayseri” (Turkije). Volgens het Consulaat-Generaal van Turkije in Kazan speciale economische zone “Gebze”, opgericht in 1986, in de buurt van de gelijknamige stad, is 537 ha en brengt 170 bedrijven. Volgens hem is deze vraag moest worden gesloten vorig jaar, omdat het bedrijf “Gebze” klaar. “Het is noodzakelijk tot wijziging van diverse wettelijke en bestuursrechtelijke handelingen: ongeveer zes of zeven documenten.