Economie

Minnikhanov bieden Chinese Hikvision te vinden van de productie in Tatarstan

Het programma begon op donderdag voor een tweedaags werkbezoek van Rustam Minnikhanov naar China zal een bezoek brengen aan de steden Hangzhou en Xiamen, waar de delegatie van Tatarstan, waarin de leiders van enkele ministeries, afdelingen en ondernemingen, het voeren van gesprekken met de lokale autoriteiten en het bedrijfsleven, en een bezoek aan een aantal grote bedrijven, met inbegrip van Alibaba, Dahua Technology, Hikvision en Geely. “Een andere interessante technologische moment, deze ontmoeting met de leiding van de vennootschap Hikvision, een fabrikant in CCTV-veld. Op donderdag is de officiĆ«le vertegenwoordiger van de regering van de Republiek Tatarstan liliya biedt Galimova, om te praten over de doelstellingen van het bezoek van het hoofd van de Republiek van China. Het vooruitzicht van de ontwikkeling van video-surveillance is zeer hoog, dus tijdens het bezoek van de President van de Republiek biedt specifiek bedrijf voor het voortzetten van de samenwerking tussen het onderwijs en de organisatie van de productie in Tatarstan,” zei ze. President van Tatarstan Rustam Minnikhanov bieden de Chinese fabrikant van video-surveillance-systemen en video camera ‘ s Hikvision te vinden van de productie in het land. Galimova toegevoegd dat Tatarstan heeft al ervaring had van de samenwerking met Hikvision in het kader van de implementatie in de Republiek het programma “Veilige stad”. KAZAN, 17 mei. Zoals gemeld TASS, de Republiek Tatarstan telt op het aantrekken van nieuwe Chinese projecten en de verdere groei van de buitenlandse handel de omzet met China, die door het einde van 2017 steeg met 1,5 keer, in vergelijking met het jaar 2016 en ongeveer $565 miljoen. /TASS/.