Economie

Minnikhanov aangeboden Alibaba logistiek centrum en de productie in Tatarstan

Door het eind van 2017 op het grondgebied van SEZ “Innopolis” was meer dan 60 ingezeten bedrijven, met een totale aangekondigde investering van ongeveer 11 miljard roebel. Over deze rapporten een druk op de service van de regering van de Republiek Tatarstan na de vergadering, Minnikhanov met top managers van het bedrijf. Alibaba Group is het grootste Internet bedrijf van China, die werkzaam zijn in het gebied van de elektronische Handel. Het programma begon op donderdag voor een tweedaags werkbezoek van Rustam Minnikhanov naar China zal een bezoek brengen aan de steden Hangzhou en Xiamen, waar de delegatie van Tatarstan, waarin de leiders van enkele ministeries, afdelingen en ondernemingen, het voeren van gesprekken met de lokale autoriteiten en het bedrijfsleven, en een bezoek aan een aantal grote bedrijven, met inbegrip van Alibaba, Dahua Technology, Hikvision en Geely. /TASS/. Wij zijn bereid om samen te werken met Alibaba, met inbegrip van de lokalisatie van de productie op het grondgebied van SEZ “Innopolis” en de opening van een logistiek centrum in Tatarstan”, – de pers citeerde de woorden Minnikhanov. “Innopolis” voor het eerst werd een hub voor de ontwikkeling van de russische IT-bedrijven, dan buitenlandse bedrijven. Is opgericht door Jack MA in 1999. “In de eerste nieuw gebouwde russische stad Innopolis hebben we een infrastructuur van wereldklasse. De groep heeft haar eigen elektronische betalingssysteem Alipay, het bedrijf is ook eigenaar van verschillende dochterondernemingen van de Internet-platforms: Alibaba, AliExpress en Taobao. KAZAN, 17 mei. President van Tatarstan Rustam Minnikhanov uitgenodigd het Chinese bedrijf Alibaba lokaliseren van de productie in de speciale economische zone (SEZ) Innopolis.