Economie

Ministerie van economie van Duitsland: lock “Nord stream – 2” zal ONS niet helpen om meer te verkopen, gas

“ONS – onze vrienden en partners, maar we willen het beschermen van onze gemeenschappelijke waarden,” – zei de duitse Minister. Als de VS beweren dat zij zetten hun economische belangen eerste, ze mogen verwachten dat de Europeanen zullen hetzelfde doen, zei Altmaier. Op donderdag de krant The Wall Street Journal meldde dat de President van de Verenigde Staten Donald trump probeerde te overtuigen van de duitse Bondskanselier Angela Merkel, te verlaten en ondersteuning van het project “Noord-stream – 2” tijdens hun vergadering, die plaatsvond in April. Plaatsvervangend adjunct-Secretaris van staat voor energie Sandra Odekirk op donderdag vertelde verslaggevers in Berlijn dat de AMERIKAANSE sancties tegen bedrijven, met inbegrip van Europese landen, nemen deel aan het project “Noord-stream – 2”. “Echter, het liquefied natural gas zal veel duurder zijn dan het gas geleverd via pijpleidingen, zodat lock “Noord-plafond – 2″ op zichzelf geen garantie is voor de export,” voegde hij eraan toe. De Minister van economie en energie van Duitsland Peter Altmaier

© Sean Gallup/Getty Images

TASS, 18 mei. Dit werd gemeld op vrijdag door Reuters. Infographics

“Nord stream — 2”

“Nord stream — 2 project” uitbreiding van de bestaande gas pipeline “Nord stream”, het koppelen van Rusland en Duitsland onder de Baltische zee omzeilen transit landen: Oekraïne, wit-rusland, Polen en andere Oost-Europese landen en de Baltische staten. Zie ook

Dit voorkomt dat de gas pijplijn “Nord stream — 2”

“Ze (de VS – ca. De Minister van economie en energie van Duitsland Peter Altmaier zei dat het verzet tegen de bouw van de pijplijn “Nord stream – 2″ niet garant staat voor een toename in de verkoop van de Amerikaanse liquefied natural gas, dat is duurder dan het gas geleverd via pijpleidingen. TASS) heeft een uitgebreide infrastructuur van LNG-terminals, die zij moeten gebruiken in hun voordeel,” zei Altmaier.