Economie

Media: China kunt kopen van olie en gas in de Verenigde Staten met de afschaffing van de beperkingen op de export van technologie

PEKING, 18 mei. Op hetzelfde moment, de expert vestigde de aandacht op de representatieve samenstelling van de Chinese delegatie, die ook Vice-Minister van landbouw en dorpen Han Jun, Vice-Minister van industrie en informatie technologie Luo Wen. China kan gaan om de aankoop van olie, gas en steenkool in de Verenigde Staten, onder voorbehoud van het opheffen van restricties op de export naar China van hoogwaardige technologie. “Tijdens de gesprekken, China zal geen concessies doen van principe, en is niet van plan om te verkopen hun inheemse belangen in de naam van een akkoord bereiken”, – citaten in de editie van de expert Academie van sociale Wetenschappen, China Li Cundina. Het vooruitzicht van olie-en gasvoorraden van de VS naar China

Chinese experts toegeven dat bepaalde stappen op het deel van de Chinese autoriteiten in de richting van de Amerikaanse onderhandelingspositie. Overschakelen naar andere markten

China vestigde de aandacht op andere landen in de hoop dat het behouden en vergroten van de omvang van de vrije handel, de krant opmerkingen. In dit opzicht, dat gekenmerkt wordt de reis “voor het winkelen overleg,” Minister van buitenlandse zaken Wang Yi in Frankrijk, en andere dergelijke bezoeken van hooggeplaatste ambtenaren onlangs. In ruil, de Verenigde Staten mag geen beperkingen op de export van hoge technologieën”. Het doel van deze bezoeken was “om te voltooien van de overeenkomst inzake de oprichting van vrijhandelszones met de Europese landen.”

De krant herinnert dat op donderdag China een overeenkomst getekend over de handel en economische samenwerking met de Euraziatische economische Unie (EEU), versterking van de handelsbetrekkingen met Rusland, Kazachstan, wit-rusland, Kirgizië en Armenië in sectoren zoals de douane samenwerking, intellectuele eigendom, concurrentie, samenwerking op het gebied van overheidsopdrachten. “Het toont de oprechtheid van Beijing, in het verlangen om vast te houden constructieve discussies, wat de persoonlijke verantwoordelijkheid (partners) in de belangrijkste gebieden”, zegt Lee Tunedin. /TASS/. – De partijen moeten akkoord gaan met de uitbreiding van de import in China van sommige Amerikaanse producten, met inbegrip van ruwe olie, aardgas en steenkool. Echter, de publicatie benadrukt dat Beijing zal u niet verlaten, de fundamentele belangen in een handelsgeschil met Washington. “Ik geloof dat China en de VS moeten komen en zal komen tot een aantal praktische oplossingen voor de korte termijn, die niet alleen zal de weg vrijmaken voor verdere besprekingen, maar zal van cruciaal belang om te voorkomen dat een handelsoorlog, leidt editie van de woorden van de Adjunct-Directeur van de Beijing Center for international economic exchanges Wei Jianguo. Hij herinnerde zich dat de high-tech en agrarische industrie is een van de belangrijkste onderwerpen van de onderhandelingen. Over schrijft op vrijdag de krant Global Times, een commentaar op de bilaterale onderhandelingen in Washington met de deelname van de Vice-Premier van de Raad van state van de VOLKSREPUBLIEK china Liu hij en andere Chinese ambtenaren.