Economie

Lavrov: handel tussen Rusland en de EU in 2017 heeft verlengd met meer dan 20%

Dit is aangegeven door de Minister van buitenlandse zaken van Rusland, Sergej Lavrov, in een interview met de russische bedrijvengids – italiaans-russische Kamer van Koophandel. In Washington niet te verbergen dat onder het mom van de strijd tegen de russische dreiging willen versterken de positie van Europa in hun bedrijven, met inbegrip van energie en defensie”. Economische sancties, die werd verlengd door dit besluit zijn de beperking van de toegang tot de primaire en secundaire markt van de EU-hoofdstad voor vijf russische financiële instellingen met een meerderheid van state aandeel in het maatschappelijk kapitaal van hun dochterondernemingen waarin deze organisaties hebben een meerderheidsbelang en die zijn gevestigd buiten de EU en tot de drie grote russische energiebedrijven en drie verdediging bedrijven. Steeds meer van deze elementen van oneerlijke concurrentie, het negeren van de universele regels van de internationale handel en de WTO-regels, een eenzijdige beperking van de extraterritoriale toepassing van zijn eigen recht – aandacht Lavrov. De handel omzet tussen Rusland en de EU terug op de groei met een toename in 2017 met meer dan 20%. Hij vroeg ook aandacht voor de activiteiten van de italiaanse bedrijven en investeerders in de russische markt: “Bijvoorbeeld, Pirelli heeft al een bedrag van meer dan €200 miljoen euro in de ontwikkeling van de band fabrieken in Voronezh en Kirov regio’ s.” Russische bedrijven, zei hij, is ook het tonen van interesse in de Italië. Dit geldt in de eerste individuele beperkende maatregelen: reisverbod en de bevriezing van activa van banken in Europa (als ze beschikbaar zijn of ze kunnen worden gevonden) 150 personen en 38 organisaties. Verenigde Staten, het opleggen van sancties tegen verschillende landen, het bevorderen van alleen hun eigen commerciële belangen, Lavrov gezegd. Het doel van deze acties het toebrengen van grote schade toegebracht aan de mondiale economie op alle kosten tot bevordering van haar eigen commerciële belangen. Hoewel het te bereiken niveau van vóór de crisis, is er nog een hoop werk te doen”. Juridische entiteit in deze lijst vooral niet russisch: het is aan de regeringen en militaire structuren verklaard in het Oosten van Oekraïne, LPR en DPR. Sectorale maatregelen werden oorspronkelijk geïntroduceerd op 31 juli 2014, ze hebben betrekking op de financiële -, energie-en defensie-industrie, alsmede de goederen voor tweeërlei gebruik. Deze maatregelen genomen in het kader van de zogenaamde EU-Strategie voor de niet-erkenning van de annexatie van de Krim naar Rusland, geldig tot en met 23 juni 2018 en jaarlijks worden verlengd voor 12 maanden. MOSKOU, 18 mei. – De Verenigde Staten is er geen schade te dragen. De Minister totaal dat verhoogde de druk op Moskou van buiten in de afgelopen maanden, zal geen invloed hebben op de vooruitzichten van de samenwerking van Rusland en Italië. Maar zeker, op basis van objectieve belang van het bedrijfsleven van de twee landen te versterken praktische samenwerking, de huidige turbulentie in de wereld zal geen invloed hebben op de vooruitzichten van de russisch-italiaanse samenwerking”, zei Lavrov. “De grootste investeerders blijven LUKOIL is de eigenaar van de olie raffinaderij ISAB in Sicilië, “Renova” – de uitvoering van de projecten voor de bouw en exploitatie van zonne-energie-installaties (heliopora) en RUSAL is te investeren in een aluinaarde raffinaderij “Eurallumina” in Sardinië,” – herinnerde de Minister. In het bijzonder, de doelstellingen die zijn vastgesteld in de wetgeving van de VS “Op het bestrijden van de vijanden van Amerika door middel van sancties.”

De russische Minister van buitenlandse zaken aan herinnerd dat de grootste inspanning in de afwikkeling van de anti-russische sancties spiraal in de economie “genomen door de Amerikanen.” “Om te betalen voor deze acties gedwongen het Europees bedrijf voor het vervangen van de EU op de russische markt fabrikanten komen uit andere delen van de wereld, hij wordt vermeld. Naast economische sancties van de EU zijn er twee onafhankelijke sancties pakket voor Oekraïne. – Op het einde van vorig jaar van de handel steeg de omzet met meer dan 20%. Maatregelen zijn onder andere een embargo op wapenhandel en een verbod op de uitvoer naar Rusland dual-use goederen voor militaire doeleinden, maar ook het beperken van Rusland is de toegang tot bepaalde strategische belang technologieën en diensten die kunnen worden gebruikt voor de ontwikkeling en productie van olie, met inbegrip van de offshore of in polaire omstandigheden. “Vandaag zijn we getuige van de politisering van de economische samenwerking. Het derde pakket is een set van gerichte sancties tegen de Krim, die de Europese ondernemingen verboden te handhaven. De geldigheid van het arrangement tot en met 15 September 2018, het is ook verlengd met zes maanden. /TASS/. Het pakket van de sancties

In de huidige tijd in relatie tot Rusland er zijn verschillende pakketten van sancties van de EU: de economische, de individuele beperkende maatregelen en sancties die op de Krim. “Vandaag de dag, dankzij een nieuwe ronde van de druk op Rusland, onze relaties zijn verder getest. “Ondanks de moeilijke situatie in Europa, de economische en commerciële samenwerking tussen Rusland en de EU weer op het goede spoor, zei Lavrov. Lavrov opgemerkt dat in zakelijke kringen van Europa meer en meer horen onvrede met deze situatie.