Gezondheid

Krim-brug verscheen op Google Maps

De aanleg van de spoorlijn deel uit van het transport doorgang blijft, is gepland voor 2019. Krim-brug, een weg, een deel werd geopend op 15 mei, op donderdag verscheen in de kaartservice Google Maps. Om een routebeschrijving te krijgen op de Krim brug service niet aanbieden voor het gebruik van een ferry. SPECIALE

Krim-brug: de bouw van de Millennium, waarvan u niet kon volgen
Onthoud alles, van het eerste concept tot en met de eerste reis

Vanaf 14:00 uur Moskou-tijd, de brug is weergegeven op de kaarten dienst. De President van Rusland Vladimir Poetin op 15 mei opende de weg onderdeel van de Krim-brug. Krim-bridge overspannen het Schiereiland Kertsj (de Krim) van het Schiereiland Taman (Krasnodar-regio), en de noodzaak voor de bouw ontstond na de hereniging van de Krim met Rusland in 2014. © Sergey Maligawa/TASS

MOSKOU, mei 17. De brug zal zorgen voor een ononderbroken transport links het Schiereiland met het vasteland van Rusland. /TASS/.