Economie

“Kommersant”: “Power machines” vroeg de energie van het Ministerie veilig te stellen de aankoop van hun turbines

Het bedrijf bevestigde dat hij zond het programma ter ondersteuning van gasturbines productie, maar “de details zullen nog worden bijgewerkt”. Onder deze Mordashov ondersteunende maatregelen – bindende contracten voor de levering van gas turbines “Power machines” met de generatie bedrijven die deelnemen aan het programma voor de modernisering. Zie ook

Energie: verhogen van de lokalisatie van de turbines in Rusland is makkelijker dan om het ontwikkelen van hun

Energie: de nieuwe modernisering van het programma zal de vraag naar grote gasturbines in Rusland

Rostec en “Power machines” kunnen maken SP voor het project turbines tot 120 MW

De regering zal ondersteunen “Power machines”

“Power machines” zijn gevraagd om een herziening van de modernisering van het programma en ga naar de gecombineerde cyclus. Het bedrijf is actief in het ontwerp, de fabricage en compleet aanbod van apparatuur voor thermische, kernenergie en hydro-elektrische centrales. Op vrijdag de krant “Kommersant” met verwijzing naar het document. /TASS/. “Power machines” – een wereldwijde power engineering company, een onderdeel van de tien van de wereld leiders van het bijkantoor op het volume van de geïnstalleerde apparatuur. Momenteel is het programma wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de regering het bedrag van 3,5 biljoen roebel tot 2035, waaronder de modernisering van de thermische centrales is ongeveer 1,35 biljoen roebel. Volgens hem is het bedrijf van de buitenlandse projecten hebben veel complexer, en ze vraagt om hulp van de staat in de bepaling van de overheid garant staat wanneer vereist door de klanten. Voor de terugverdientijd van de turbines van de vennootschap waarin de energie van het Ministerie om te bevestigen dat de vraag van de markt voor 26 GTE-65 (ze zijn klaar om hen vrij te laten aan de markt in 2023) en 22 GTE-170 (in 2021). Volgens de krant, Minister van energie-Alexander Novak geïnstrueerd zijn afgevaardigden Vyacheslav Kravchenko en Andrew Cherezov om voorstellen uit te werken, Mordashov. Het Ministerie zei dat het ondersteunen van de ontwikkeling van power engineering van Rusland, maar de keuze van de apparatuur nodig voor het uitvoeren van aanbestedingen. Van Plan om te upgraden naar 40 GW van thermische centrales, maar de verwachting is dat de meeste zal gaan om stoom te vervangen power equipment voor een nieuwe. Het Ministerie van energie, Ministerie van Financiën en het Ministerie van industrie en handel hebben geweigerd commentaar, aan de FAS vertelde de krant dat de aanbiedingen van “Power machines”. De eigenaar en hoofd van de Raad van Bestuur van de machine-bouw holding “Power machines” Alexei Mordashov op 24 April ingediend bij het Ministerie van energie voorstel voor ondersteuning van de productie van gas turbines van 65 jaar en 170 MW. In April Mordashov op de vergadering van de regering van de Commissie op import substitutie gemeld dat “Power machines” moet ondersteuning van toegang tot buitenlandse markten, die werd bemoeilijkt door de sancties, en de gewenste wijzigingen in de binnenlandse markt. MOSKOU, 18 mei. Tijdens de simulatie, de selectie van de generatoren hebben toegepast om de vervanging van 195 stoomturbines en zes gas. Volgens Mordashov, is in de “1.5-1.8 keer verhogen van de efficiëntie van krachtcentrales”.