Gezondheid

Kiriyenko: de wedstrijd “de Leiders van Rusland” zal worden aangepast aan de wensen van de deelnemers

Het zal heel snel,” voegde hij eraan toe. De wedstrijd “de Leiders van Rusland” is één van de projecten van het platform “Rusland – land of opportunities”. Het evenement is gehouden in opdracht van de President van de russische Federatie, Vladimir Poetin. /TASS/. Volgens hem was de wedstrijd “de Leiders van Rusland” moet “een open raam in de bestuurlijke elite van morgen”. Dit was vertelde verslaggevers op donderdag de eerste Plaatsvervangend hoofd van de presidentiële administratie van de russische Federatie Sergey Kirienko op de alle-russische open les “een Goede daad die mijn leven veranderde.”

SPECIALE

Wie en wat werd de deelnemer van de wedstrijd “de Leiders van Rusland”
De geschiedenis van de deelnemers in de TASS speciale

“We zijn het finaliseren van de [wedstrijd], want er zijn een aantal wijzigingen rekening houdend met de wensen van de deelnemers en experts,” – zei Kiriyenko. Wedstrijd managers “Leiders van Rusland” zal worden aangepast aan de aanvragen die werden aangebracht na de eerste wedstrijd managers in het afgelopen jaar. Over de wedstrijd 11 oktober 2017, aangekondigd eerste Plaatsvervangend hoofd van de presidentiële administratie van de russische Federatie Sergey Kirienko. “Nu is er een actieve werkzaamheden van de deskundige Raad van de wedstrijd. Eerste Plaatsvervangend hoofd van de presidentiële administratie van de russische Federatie Sergei Kiriyenko

© Michail Metzel/TASS

MOSKOU, mei 17. Zodra ze allemaal voor te bereiden, zullen we een presentatie te maken waarin alle resultaten en de voorwaarden, en de mogelijkheid om in aanmerking.