Economie

JV Rostec en Renault zal stellen over de terugbetaling van de acties van “AVTOVAZ” van de minderheidsaandeelhouders

“De SP zal blijven in een of andere vorm – we zijn niet van plan om te verhuizen naar directe eigendom. “Over de plannen voor de toekomst, terwijl we niet spreken – we gaan stap voor stap, eindigden we het afgesloten abonnement een verplicht bod op de markt en donesem 20 miljard bijdrage aan het kapitaal, zonder verhoging van het aandeel dat we over hadden in September,” zegt Sergei Skvortsov. (een joint venture van Rostec en Renault) het doen van een aanbod om te verlossen van de aandelen van “AVTOVAZ” van de minderheidsaandeelhouders, vertelde de journalisten de Voorzitter van de Raad van Bestuur van “AVTOVAZ” Sergey Skvortsov. Alliance Rostec Auto B. De terugbetalingsprijs in overeenstemming met de wet, is gedefinieerd als het gewogen gemiddelde over de laatste zes maanden. In een commentaar op de mogelijkheid van het verhogen van het aandeel houden in de vennootschap 100% van de notering van de vennootschap van de Moscow exchange, Skvortsov opgemerkt dat de noodzaak om te bewegen geleidelijk en voor het analyseren van de resultaten van het verplicht bod, d.w.z. “In volledige overeenstemming met de russische corporate wet, de wet op de naamloze vennootschappen na de consolidatie van 75% dan dienen wij volgende week de benodigde documenten naar de Centrale Bank is om het gedrag van zogenaamde verplicht bod tot inkoop van (aandelen van de minderheidsaandeelhouders),” – zei Skvortsov

De staat Corporation “rostech” en Renault in oktober zal de voltooiing van de herkapitalisatie van AVTOVAZ met 107 miljard euro, wat resulteerde in het Bondgenootschap Rostec Auto B. V. verhoogt haar belang in de russische autofabrikant van 64.6% 83.5%, verklaarden dat journalisten in April, het hoofd van de staat Corporation Sergei Chemezov. De aanwezigheid van een gezamenlijke holding zorgt voor extra comfort voor de aandeelhouders,” – zei Skvortsov. hoeveel aandelen zal worden ingediend voor de verlossing. V. Volgens Skvortsova, ga naar direct eigendom van aandelen van “AVTOVAZ” en Renault Alliance Rostec is niet van plan om. TOGLIATTI, 17 Mei. /TASS/.