Economie

In de Verenigde Staten heeft verklaard dat zij haar voornemen tot het bereiken van wederzijds voordelige handel met China

Hij tekende een 22 Maart Memorandum, die zorgt voor de uitvoering van de maatregelen tegen oneerlijke, volgens de Verenigde Staten, het handelsbeleid van Beijing, die, in het bijzonder, dwingt Amerikaanse bedrijven om de overdracht van technologie en intellectuele eigendom Chinese bedrijven. /TASS/. Op 3 April, Washington kondigde zijn voornemen tot invoering van een 25% belasting op 1,3 duizend items uit China geïmporteerd producten, dat is $50 miljard. De Chinese delegatie wordt geleid door Vice-Premier van de Raad van state van de VOLKSREPUBLIEK china Liu hij. Zie ook

NYT: China staat klaar om ONS concessies in de handel tot $200 miljard

Anti-China trade spanningen met de Verenigde Staten, maar is bereid om te pessimistisch opties

De VS hoopt op een herstel van het evenwicht van de economische betrekkingen met China

“De ambtenaren van de administratie vandaag de dag begon met een reeks bijeenkomsten met een delegatie van de Chinese overheid in de discussies van de handelsbetrekkingen. De regering van President Donald trump zal streven naar wederzijds voordelige betrekkingen met China. De AMERIKAANSE overheid kondigde het doel dat stelt de President [bazuin] te bereiken eerlijke handelsbetrekkingen met China. Zoals gemeld op donderdag door Reuters, het verwijzen naar bronnen in de administratie van de zwerver, de Chinese delegatie voorgesteld tijdens de bijeenkomsten in Washington, een pakket van tariefconcessies, maar ook de bereidheid geuit om te vergroten aankopen van Amerikaanse producten, die samen de vermindering van het begrotingstekort met $200 miljard. De Chinese delegatie nam ook deel aan de vergadering met President troef in het Witte huis. Mnuchin en Liu hij bij de gesprekken in Beijing 3-4, consensus bereikt over een aantal economische vraagstukken en besloten tot de oprichting van een mechanisme voor het oplossen van handelsgeschillen. Beide partijen zijn overeengekomen om door te gaan discussies op vrijdag,” – zei in een verklaring. Dan trump de opdracht om de voorbereiding van een nieuwe lijst van geïmporteerde Chinese producten (voor een totaal van $100 miljard) voor het opleggen van extra verplichtingen. Dit werd vermeld door de persdienst van het Witte huis, het informeren bracht een korte instructie over het verleden in de hoofdstad van de vs raadpleging van de handel delegaties van de twee landen. Minister Van Financiën Steven Mnuchin

© Foto AP/Carolyn Kaster, Bestand

WASHINGTON, 18 mei. Als gewezen op woensdag, het Witte huis, die gepland is voor mei 17-18 bijeenkomst is “een voortzetting van de onderhandelingen die plaatsvonden in Beijing twee weken geleden, richten zij zich op het in evenwicht brengen van de economische betrekkingen tussen de VS en China.”

Trump heeft herhaaldelijk gezegd dat hij niet graag grote tekort op de handelsbalans in de handel met China, het bereiken van de, volgens hem, $500 miljard per jaar. In reactie, de chinese Raad van state heeft besloten tot het opleggen van 25% belasting op de Amerikaanse auto ‘ s, bonen en andere agrarische producten – een totaal van 106 items. De amerikaanse Minister van Financiën Steven Mnuchin.