Economie

In “de Saratov airlines”, kondigde de mogelijke sluiting van de enige luchthaven in de regio

Gelegen in het Kirov district van de stad op Sokolova berg. /TASS/. Mei 17, 2018 in JSC “Saratov airlines” ontvangen een brief van het hoofd van het Departement van de regulering van het vervoer, Rosaviation Andrey Kruglov over de schorsing van de verkoop van deze tickets vanaf 30 mei 2018. Aan de vooravond van “Saratov airlines” aangekondigd dat het stopt de werking sinds mei 31, 2018 na de kennisgeving aan de Federale air transport Agency over de schorsing van de verkoop van de tickets van de luchtvaartmaatschappij. Gebruikt voor het uitvoeren van vluchten op het grondgebied van Rusland en in het buitenland. Volgens de brief van de Federale air transport Agency, het Ministerie vraagt het bedrijf tot en met 30 mei 2018 te bieden vervoer voor alle passagiers die in het buitenland wonen, en niet de uitvoering van de levering van de passagiers, de duur van het verblijf in het buitenland, die eindigt na 30 mei. Eind 2016 het totale personenvervoer van de luchthaven van Saratov bedroeg meer dan 433 duizend. “Saratov airlines” sluit niet uit dat de sluiting van de enige in de streek van Saratov van de luchthaven in het geval dat de definitieve beslissing over de sluiting van de luchtvaartmaatschappij. Druk Secretaris van de luchtvaartmaatschappij op de hoogte Elena Voronov vertelde TASS dat “Saratov airlines” terug naar de passagiers geld voor tickets die zijn gekocht in geval van definitieve afsluiting van de luchtvaartmaatschappij. “In het geval van ontbinding van de vennootschap de vennootschap zal niet worden fondsen voor het handhaven van de luchthaven, zodat het zal worden gesloten,” zei Gerasimenko. – behoren tot de luchtvaartmaatschappij”, aldus het Agentschap gesprekspartner. Centrale luchthaven in Saratov de internationale luchthaven van Federale belang, het enige actief in de personenvervoer in de regio. Sinds 1994, toen was er een reorganisatie van de luchtvaartmaatschappij, OJSC “Saratov airlines”, de luchthaven is eigendom van, respectievelijk, “Saratov airlines”. © Yuri Smityuk/TASS

SARATOV, op 18 mei. “Het bedrijf combineert de luchthaven en de luchtvaartmaatschappij, alle medewerkers van de luchthaven “Saratov airlines”, de gehele infrastructuur, voertuigen, brandstof-het vullen van complexe, enz. Dit werd gemeld door TASS eerste Adjunct-Directeur-Generaal van de luchtvaartmaatschappij Michail Gerasimenko. Zie ook

“Saratov airlines” zei om te stoppen met de activiteiten van 31 mei

“Saratov airlines” beschuldigd van laster MAC

Rosaviatsia verlengd voor een periode van beperking van vluchten van “Saratov airlines”

Hij merkte op dat de Saratov vliegveld behoort tot de luchtvaartmaatschappij sinds haar oprichting, 86 jaar oud.