Economie

In de Doema zei dat de doorvoer van gas door Oekraïne zal afhangen van de voorgestelde Kiev voorwaarden

“Alles zal afhangen van de voorwaarden die aan ons zal zorgen voor de oekraïense kant, de leveringszekerheid,” zei hij. Op hetzelfde moment het hoofd van de Doema Comité benadrukt dat “hoe meer alternatieven, des te beter.”

Zavalny opgemerkt “de specifieke voordelen van het russische gas voor de leveringen van “blauw brandstof [Europa] uit andere regio ‘s”, met inbegrip van LNG uit de Verenigde Staten, wees op de “economische essentie” van het project “Noord-stream – 2”. /TASS/. “De tweede economische factor is de resource base in Rusland verschoven naar het Noorden, op het Schiereiland Yamal, – vervolg de Plaatsvervanger. – Als je naar de kaart kijkt, kan gesteld worden dat de afstand van het new resource base naar Duitsland met 1,8 duizend km korter dan de weg door de Oekraïne.” Als gevolg van de aanvoer van aardgas, “Nord stream – 2” zal worden “een en een half keer goedkoper dan de oude transit.” De doorvoer van russisch gas via Oekraïne zal afhangen van de omstandigheden die geven Kiev, en de veiligheid van de energievoorziening. Hij nam deel aan de 21-St russisch-duitse Potsdam vergaderingen gehouden in de duitse hoofdstad. Dit werd vermeld op donderdag aan journalisten door het hoofd van de Doema Commissie energie Paul aardverschuiving. BERLIJN, 17 mei. We hebben voorspeld, inderdaad, hij heeft al waargenomen”. Volgens Zavalny, de groei van de vraag is geassocieerd met inbegrip van programma ‘ s te bereiken acocella, het verminderen van kolen generatie. “De eerste factor is de groei van de vraag naar gas in Europa, zei hij. Zie ook

Dit voorkomt dat de gas pijplijn “Nord stream — 2”

“Transit risico’ s bestaan, ze zijn in de hele geschiedenis van de moderne Oekraïne”, – vermeld de logjam.