Gezondheid

In de buurt van Rostov-on-don April 2020 zal de bouw van het Museum van de grote Patriottische oorlog

De kosten van dit Park meer zal bedragen dan 400 miljoen roebel, die op de vergadering van de Vice-Gouverneur van de regio Rostov Vadim Artemov. De bouw van het nationaal militair-historisch Museum complex van de grote Patriottische oorlog, die zal worden gevestigd naast de memorial “Samburska hoogte” in de regio Rostov, April 2020. De folk Museum complex, gebouwd in plaatsen waar er een aantal van de zwaarste gevechten in de Grote Patriottische oorlog. Het is de verwachting dat de bezoekers kennis maken met verschillende historische gebeurtenissen van de grote Patriottische oorlog met de hulp van multimedia-apparatuur met een video-en audio-effecten. De Patriot Park op Sambucca heights

Volgens de Gouverneur van de regio Rostov Vasily Goloebev, in parallel met de oprichting van het Museum complex zal worden voor het bouwen van een militair-Patriottische Park “de Patriot” op Sambucca hoogten. Museum complex met een totale oppervlakte van meer dan 3 duizend vierkante meter, een deel van de herdenking van de glory “Samburska hoogte”, opgericht in Neklinovsky district van de regio ter ere van de soldaten van de 130e en 416th infanterie divisies. “Miu-front” werden gedood, vermiste en gewonde ongeveer 800 duizend Sovjet-soldaten. Op het grondgebied van het toekomstige Museum is gepland uit te breiden met de blootstelling van militair materieel. /TASS/. We werken aan het opheffen van de bodem van de rivier Miu. Het is de bedoeling om opnieuw het “dorp Guerrilla” met personeel bunkers en munitie-opslag, te effenen de weg “Race of heroes” en een hindernisbaan vergelijkbaar met de een, waar getrainde special forces-soldaten, om uit te rusten van een schietbaan, een sport-en concertzaal. Voor het Museum organiseerde een charity Fonds zamelt geld in voor het project, heeft verzameld over 230 miljoen roebel. SPECIALE

“Morgen is het oorlog”: uit de ontkenning van een militaire bedreiging voor de vroege dagen van de tweede WERELDOORLOG
Documenten en foto ‘ s laten zien hoe de ambitie van de politici kostte het leven van miljoenen mensen

Zoals eerder gemeld, de bouw van het Museum complex begon in mei. ROSTOV-ON-DON, 17 mei. Het initiatief van de schepping van de militair-Patriottische complex behoort tot de commandant van de troepen van de zuidelijke militaire district (SMD) Generaal-Kolonel Alexander Dvornikova en de Gouverneur van de regio. “De voltooiing van alle activiteiten in het stappenplan, April 2020,” zei hij. Het complex samen met het Park zal worden geplaatst op een terrein van 23 hectare. Eerder werd gemeld dat de autoriteiten van de regio Rostov plan om te openen de memorial complex Sambucca heights voor de 75ste verjaardag van de Overwinning in de grote Patriottische oorlog van 9 mei 2020. Ook op de site is de planning te implementeren bestrijding van de tank T-34 deelnemende in het rode leger op de “Miu-front” in Maart 1942. Over dit tijdens de vergadering op donderdag zei de waarnemend Minister van de bouw, de architectuur en de ruimtelijke ontwikkeling van de regio Rostov Alexey Kuzmenko. In de “Patriot” zal een complex van expositieruimtes en faciliteiten.