Gezondheid

In 2018 in de Krim, zal het creëren van 7 duizend plaatsen in kinderdagverblijven

Het hoofd van de Krim Sergey Aksenov zei eerder dat in overeenstemming met het draaiboek, dat werd ontwikkeld door de Raad van Ministers van de Republiek samen met de russische overheid, alle kleuterscholen moeten worden geëlimineerd in 2020. Het is de bedoeling om te bouwen 87 kleuterscholen voor 17 duizend zitplaatsen. In kleuterscholen van de Krim in 2018 zal worden 7 duizend nieuwe plaatsen, zei donderdag in een vergadering van de Raad van de russische Unie van aannemers aan de bouw van de Republiek van de Krim en Sevastopol, Voorzitter van de Raad van state van de Republiek Vladimir Konstantinov. Eerder heeft het Ministerie van onderwijs, wetenschap en jeugd in de regio gemeld plannen om ongeveer 6 duizend nieuwe plaatsen in crèches. /TASS/. Hij merkte op dat in de tijd van de Krim als deel van Oekraïne is gemaakt, op slechts 200 nieuwe plaatsen in crèches. De speaker van die Parlement niet heeft meegedeeld, wat is de huidige draai in kleuterscholen van de regio. Dit is een enorme doorbraak, zonder overdrijving,” – zei Konstantinov. SIMFEROPOL, op 17 mei. “In vier jaar van het vinden van de Krim als deel van Rusland gemaakt 27 duizend nieuwe plaatsen in crèches, dit jaar zal worden geopend door 7 duizend banen.