Gezondheid

Het Ministerie van binnenlandse zaken heeft de controle van de registratie van het russische staatsburgerschap 82-jarige blokadniy

De leiding van de Hoofd-Directie voor de migratie, Ministerie van binnenlandse Zaken van de russische Federatie, nam op de controle van de procedure van de registratie van documenten voor het verkrijgen van een russisch staatsburgerschap 82-jarige gepensioneerde-geloven, die kwam naar Rusland van de Donbass. Volgens berichten in de media, in de hoofdstad migratie center op de pensioen-of rentetrekker weigerde de documenten, omdat de oude akten van geboorte, en na ontvangst van een nieuw document – vanwege het ontbreken van de plaats van geboorte. MOSKOU, mei 17. “Het hoofd van het Centraal Directoraat voor migratie, Ministerie van binnenlandse Zaken van Rusland, de Generaal-majoor van politie Olga Kirillova nam op persoonlijke controle van de voortgang van de werkzaamheden op de registratie van documenten die nodig zijn voor het verkrijgen van een pensioen-geloven door Claudia V. Wolf toegevoegd dat immigratie kantoren nemen de nodige maatregelen voor de snelle oplossing van het probleem door middel van wetgeving. /TASS/. Over TASS zei de officiĆ«le vertegenwoordiger van het russische Ministerie van binnenlandse Zaken van Irina Volk. In de richting Kirillova testen en evalueren van de acties van de ambtenaren die betrokken waren bij de behandeling van het beroep Maltseva. Maltseva het burgerschap van de russische Federatie”, – zei ze.