Economie

Het Ministerie heeft nog niet gesproken over de verplichte installatie van slimme meters

De consumptie van informatie van deze toestellen zijn online te gaan tot het verzamelen van gegevens center. “Het uiteindelijke voorstel van het bureau voor de datum van invoering van technologie [slimme meters] na het bestuderen van de kwestie met deskundigen en het rapport aan de Minister”, zeker in het Ministerie. “Dit is slechts een voorstel, dat is nog in discussie met deskundigen op het niveau van de Minister voor de uiteindelijke positie van het Agentschap, het voorstel is nog niet gemeld. Slimme apparaten

Het nieuwe systeem zal het mogelijk maken de bedrijven van woningen en gemeentelijke diensten en bedrijven snel verkrijgen van informatie over het verbruik van alle soorten bronnen automatisch om de kosten te beheersen, direct aan het bepalen van de balans en dus ontdoen van de hiaten betaling, zei het Ministerie van de bouw. Dit zal u toelaten om het beheer van uw infrastructuur, dynamisch verdelen van de belasting hetzelfde rooster. Pilot-oplossingen

“De pilot stad voor de toepassing van dit systeem was de stad van Innopolis, Republiek van Tatarstan, de eerste meters in de huizen van de inwoners van deze stad had in September vorig jaar”, – uitgelegd in het Ministerie van de bouw. Volgens de verslagen van IBM, HP en andere it-bedrijven, zoals intelligente systemen zal werken aan nieuwe technologieën big data (big data), het analyseren van de datasets en dus het voorspellen van het gedrag van objecten en hun onderlinge relaties. /TASS/. Bewoners die het installeren van deze slimme meters is het niet nodig om metingen handmatig, bovendien, met het verbruik van elektriciteit, water en gas kan ook worden door middel van de toepassing, het lossen van de statistieken voor een bepaalde periode. De pers verklaard dat in het Algemeen, het is besproken dat alle nieuwe gebouwen en gebouwen gerenoveerd volgens het programma van het kapitaal reparaties, moeten worden uitgerust met meter met afstandsbediening overdracht van metingen. Hij bedoeld dat dergelijke apparaten van de rekening van het verbruik van water en elektriciteit produceert één van de ondernemingen in Chistopol (Tatarstan), maar de kwaliteit is hoger dan de Europese en de Chinese. Over TASS meldde de persdienst van het Ministerie. In de toelichting bij het wetsvoorstel is de verwachting dat vanaf 1 juli 2018 territoriale raster organisaties kunnen installeren op hun infrastructuur slechts “slimme” meters. Een jaar eerder had de Voorzitter van de Raad van commissarissen van het Fonds van de bijstand aan de hervorming van woningen en gemeentelijke diensten Sergei Stepashin zei dat de installatie van de slimme meter kan worden verplicht in woningen gebouwd of hersteld op kosten van de aantrekkingskracht van de Federale fondsen. Het Ministerie van bouw en huisvesting en gemeenschappelijke diensten van de russische Federatie nog niet heeft ontvangen van deskundigen voorstellen voor de invoering van de slimme meter het verbruik van alle bronnen (water, elektriciteit, gas) in de huizen. MOSKOU, mei 17. Informatie in de media dat de installatie van dergelijke meters worden verplicht, volgend jaar, ziek zijn”, zeker in het Ministerie. Tegelijkertijd vertegenwoordigers van het Ministerie benadrukt dat er geen data van invoering van deze slimme meters niet op de hoogte van de krant “Izvestia” met verwijzing naar het ontwerp-stappenplan voor het project “Smart city” programma “Digitale economie van de russische Federatie” gepubliceerde gegevens, die overeenkomstige wijzigingen in werking zullen treden niet eerder dan 1 juli 2019. Dienovereenkomstig, de volgende stap is de invoering van intelligente systemen om de consument van elektriciteit. Stepashin eerder geschatte besparing van elektriciteit en warmte, hetgeen kan worden bereikt door intelligente systemen, 300 miljard roebel per jaar. Minister-president Dmitry Medvedev op 1 April 2018 besteld voor te leggen aan de Doema het wetsvoorstel dat het concept van het systeem van de boekhouding van elektrische energie (capaciteit), en geeft de overheid de bevoegdheid tot het goedkeuren van de samenstelling en de regels van de dienst van slimme meters. Eerder TASS gemelddat de Moskouse autoriteiten willen tot het midden van juni 2018 tot het starten van een pilot-project “Slimme meters” door de uitvoering van de water-meter zal worden overgedragen naar de Uniforme informatie-en betalingsvoorwaarden centrum (EIRC) in de modus automatisch via Wi-Fi-netwerk.