Gezondheid

Het Lenin mausoleum gesloten 20 mei vanwege de viering van de verjaardag van de pioniers

/TASS/. Het mausoleum van Lenin op het rode plein zal worden gesloten voor een dag als gevolg van de viering van de verjaardag van de pionier organisatie. MOSKOU, mei 17. Zoals gerapporteerd door het Centrum voor communicatie met de media en public relations van de Federale veiligheidsdienst (FSO), “in verband met de uitvoering van op het rode plein van feestelijke evenementen gewijd aan de 96e verjaardag van de pionier organisatie, de toelating van bezoekers tot het Lenin Mausoleum 20 mei 2018 niet zal plaatsvinden”. In de Sovjet-Unie de verjaardag van de pionier organisatie werd gevierd op 19 mei. Het was de all-Union-organisatie voor het werken met de kinderen, hun opvoeding. De pioniers werden opgericht in 1922, na de dood van Lenin in 1924 werd zijn naam dragen.